Somer Sivrioğlu ve Aslı Turanlı sarmaş dolaş

30 yaşındaki oyuncu Aslı Turanlı, kendisinden 22 yaş büyük 52 yaşındaki Master Chef jürisi, şef Somer Sivrioğlu ile sarmaş dolaş objektiflere yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2024 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2024 16:20

30 yaşındaki oyuncu Aslı Turanlı, kendisinden 22 yaş büyük 52 yaşındaki Master Chef jürisi, şef Somer Sivrioğlu ile sarmaş dolaş objektiflere yansıdı. 

Sabah saatlerinde mekandan çıkarak çorbacıya gelen ikili, hem sarıldı hem öpüştü.

Özel hayatıyla ve Masterchef yemek yarışmasıyla gündemden düşmeyen ünlü şef Somer Sivrioğlu, Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın YouTube'da yayınlanan Katarsis'in konuğu olmuş ve eviliğinin bitişi ile ilgili konuşmuştu. 

"HATAM VAR, KABUL EDİYORUM" O zaman kendisinden 21 yaş küçük Pınar Kayabaşı ile aşk yaşayan ünlü şef, biten evliliği hakkında "29 yaşında evlendim, 20 yıla yakın süre evli kaldım. Eşim ile yurt dışında evliydim. Böyle olunca ona çok daha fazlasını yüklüyorsun. O benim sadece eşim, partnerim veya aşığım değil, aynı zamanda dert ortağım, iş ortağım ve yoldaşımdı. Böyle olunca her şeyi çok daha yoğun yaşıyorsun. Her şeyi ondan bekliyorsun ve her şeyi ona vermeye çalışıyorsun. Bu da doğal olarak yıpratıcı oluyor. İlişki haliyle eskiyor. Bu zamana kadar hiçbir yerde konuşmadım ama şunları söylemek istiyorum. İlişki iki kişi arasında yaşanır ve o duyguyu o iki kişi bilir. Şekil olarak yanlışlarım olabilir, çok daha açık olmam gerekiyordu kendisine. Çok daha bu eskimeyi ifade ediyor olabilmek gerekiyordu. Bunda benim hatam var ve bunu kabul ediyorum." demişti.