Umut Akyürek kızını ifşa etmesine gelen tepkilere yanıt verdi

Umut Akyürek kızı Melek’in bağımlı olduğunu açıkladı. Kızının babasına bıçakla saldırıp; kendisini darp ettiğini belirten Akyürek, defalarca polis çağırdıklarını ve çaresiz halde olduğunu çektiği video ile takipçileriyle paylaştı. Paylaşımı sebebiyle tepki çeken Akyürek'ten yeni açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 14:47

Umut Akyürek ‘kızının madde bağımlısı olduğu ve şiddet eğilimi’ gösterdiğine dair paylaşım yapmış, tepki toplamıştı. Bunun üzerine Akyürek ve eşi Oktay Ertuğrul Aramızda kalsın programına bağlanıp eleştirelere cevap verdi. 

8 yıldır evladımız için mücadele ediyoruz.' diyen Akyürek 'Ülkede gençler arasında yaşanan son olaylardan sonra paylaşmak istedim. Bir anne olarak çaresizim. Kızım bu illeti kullandığında zombi gibi oluyor. Bana ve babasına saldırıyor, defalarca boğazıma sarıldı. 12 yaşında ilk hastaneye kaldırıldığında bir anne olarak hayatıma son vermek istedim.' ifadelerini kullandı. 

Oktay Ertuğrul ise 'Umut’u bugüne kadar ‘paylaşma’ diye ben engelledim. Dün de videoyu ben sildirdim. Keşke yapmasaydım. Herkes bilsin. Ve evlatlarımızı koruyalım.' dedi.