Veteran BUSADER TSM Korosu'ndan Yeşilçam'ın unutulmaz şarkıları

BUSADER Federasyonu bünyesinde kurulan Veteran BUSADER, Merinos AKKM'de verdiği Yeşilçam şarkıları konseriyle müzikseverleri bir araya getirdi

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 09:38

ERSEL NALBANT/ARDA ŞARU/ HERKES DUYSUN

Birleşik Uluslararası Sağlık ve Eğitim Gönüllüleri Dernekleri Federasyonu bünyesinde yer alan 5 dernekten biri olan Veteran BUSADER, henüz kısa süre önce kurulmasına rağmen hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiriyor. Veteran BUSADER TSM Korosu, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi (AKKM)'de Hatay Samandağ'da yapılan BUSADER İlköğretim Okulu yararına düzenlenen Yeşilçam Şarkıları konseri Bursalılardan büyük ilgi gördü.

Merinos AKKM'yi hınca hınç dolduran Bursalılar  Veteran BUSADER TSM Korosu ile birlikte  Yeşilçam Şarkılarını hep bir ağızdan söyleyerek unutulmaz bir gece yaşadılar.

Gecede konuşan BUSADER Federasyon Başkanı Zerrin Özgüle, “Hatay Samandağ Okulumuzun açılışında bir araya geldiğimiz öğrenciler ve depremzede aileler inanın bizi o kadar güzel ağırladılar anlatılmaz ancak yaşanır. Oradaki insanların  bizim yardımlarımıza çok ihtiyacı var onlardan yardım elimizi çekmeyelim. Onlar için düzenlediğimiz bu özel geceye katılımınızdan dolayı BUSADER Federasyonu adına teşekkür ederim” dedi.

Veteran BUSADER Yönetim Kurulu

(HABER VE DİĞER FOTOĞRASLAT ALTTAKİ FOTO GALERİDE)