Wanda Nara ve Mauro Icardi cephesinde şaşırtan hareket

Arjantin basınında gündeme gelen haberlere göre Wanda Nara, Mauro Icardi’ye boşanma davası açtı. İddiayı güçlendiren ise Nara’nın Icardi’yi sosyal medya sayfasından takibi bırakması oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 11:55

Galatasaraylı Icardi'nin eşi Wanda Nara, sosyal medyada yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla gündem olmayı sürdürüyor. Wanda Nara geçtiğimiz günlerde olay yaratacak açıklamada bulunmuştu. Wanda Nara kocasıyla ilk gecesini anlatması sosyal medyada olay yaratmıştı. Icardi ile bir tekne buluşmasında iş ve kadınlar için olan telefonu gören Wanda telefonlardan birini denize attığını da itiraf etti. O gün uzun saatler Icardi ile o telefonu aradıklarını söyleyen Wanda Nara ilk gecelerine dair de açıklamalarda bulunmuştu.

Wanda Nara "Benden önce o yataktan 200 kadın geçmiş olmalı ama benden sonra tamamen yok oldu. Artık yatağa ihtiyacı kalmamıştı. Ertesi gün vücudumda hissettiğim acıyı hatırlıyorum çünkü her şeyi vermeye alışık değildim, her dört saatte bir Ibuprofen aldım" diyerek şoke etmişti. İki sezonda Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük bir pay sahibi olan Mauro Icardi, zaman zaman hayat arkadaşı Wanda Nara ile de manşetleri süslüyordu. Ancak gelen son haber, çiftin ilişkisinin bittiği yönünde.

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'yi adeta kahreden haber geldi. Arjantinli golcünün hayat arkadaşı Wanda Nara, yıldız futbolcuyu Instagram'dan takipten çıktı. Ciudad Magazin tarafından aktarılan bilgilere göre Wanda Nara, Mauro Icardi'ye boşanma davası açtı. Konuyla ilgili açıklama yapan Arjantinli gazeteci Laura Ubfal ise çarpıcı sözler söyledi.

Laura Ubfal'a göre Wanda Nara’nın Avukatı Ana Rosenfeld, "Wanda bu kararı uzun zamandır vermek istiyordu" ifadelerini kullandı. Wanda Nara, Galatasaray'ın şampiyonluğunu ve Mauro Icardi'yi şu sözlerle kutlamıştı: "İki yıl önce kimsenin hayal edemeyeceği bir şeyi zaten biliyordum. Seni Türkiye'ye getirdim ve bugün sen burada var olan en büyük şeysin. Değerinin bilinmediği yerlerden zamanında ayrılmayı bilmelisin. Değerini yükseltmeye devam et. Bir şehirde daha taç sende.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi (30), Arjantin’de eğlence dünyasının aranan bir figürü olan Wanda Nara (37) ile 2014'te aşk yaşamaya başlamıştı. Icardi ile ilk tanıştığında Maxi Lopez ile evli olan ve üç çocuk doğuran Nara, daha sonra Lopez'den boşanarak çocuklarının velayetini almıştı. Boşanmanın ardından ünlü futbolcuyla ilişkisi başlayan Wanda, Mauro'dan iki çocuk sahibi daha olmuştu.

(HABER VE DİĞER FOTOĞRAFLAR ALTTAKİ FOTO GALERİDE)