Wanda Nara ve Mauro Icardi yeniden bir arada

Galatasaray’ın Arjantinli forveti Mauro Icardi, uzun süredir aralarının bozuk olduğu konuşulan eşi Wanda Nara ile yeniden birlikte görüntülendi. Sakatlığı nedeniyle bir süre futboldan uzak kalan Icardi, tedavi amaçlı memleketi Arjantin’e döndü. Ayrılık iddialarına rağmen, Nara ile yan yana görünen Icardi’nin bu hareketi, çiftin arasındaki ilişkinin tekrar düzelmiş olabileceği şeklinde yorumlandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 09:02

Süper Lig’in dördüncü haftasında oynanan Adana Demirspor maçında sağ üst adalesinde sorun yaşayan Icardi, yapılan tetkiklerde 2. derece zorlanma ve kısmi yırtık tespit edilmesinin ardından Arjantin'e gitmişti.

Icardi, geçtiğimiz günlerde Nara’nın eski eşi Maxi Lopez’den olan oğlu Valentino Lopez’in River Plate genç takımıyla çıktığı karşılaşmayı izlemek için sahadaydı. Arjantin basınında yer alan haberlere göre, yıldız futbolcu ve Nara, birlikte Valentino'nun maçını takip ederken görüntülendi.

Bu anlar, ikilinin barışma ihtimaline dair yeni spekülasyonlar yaratırken, Icardi’nin çevredeki taraftarların fotoğraf isteklerini geri çevirmediği de dikkat çekti.