Yakışıklı Güvenlik, biber gazını kendisine sıktı

Halk arasında Yakışıklı Güvenlik olarak bilinen TikTok fenomeni Muhammet Sürmeli, paylaşımıyla dikkat çekti. Yakışıklı Güvenlik, biber gazını kendisinde test edip o anları video kaydına aldı. Görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 09:29

Kamuoyunda Yakışıklı Güvenlik olarak hafızalarda yer edinen TikTok fenomeni Muhammet Sürmeli paylaştığı bir video ile dikkatleri üzerine çekti.

YAKIŞIKLI GÜVENLİK, KONSERLERLE TANINMIŞTI Geçtiğimiz dönemlerde verdiği konserlerle gündeme gelen daha sonra İstanbul'un Esenyurt ilçesinde severleriyle bir buluşma hazırlayan ardından ise buluşmasında bıçaklı saldırıya şahit olan Yakışıklı Güvenlik son günlerde yaşanan cinayet olaylarına ilişkin bir video yayınladı.

BİBER GAZININ ETKİSİNİ DENEDİ Yakışıklı Güvenlik olarak tanınan Muhammet Sürmeli biber gazı ile bir video paylaştı. Videosunda biber gazının etkisini kendisi üzerinde denedi. Yakışıklı Güvenlik, biber gazını sadece bir kere sıktı ve daha sonra videoya devam edemedi. Yaşananlar sosyal medyada gündem oldu.