Yasemin Öztürk, Necati Şaşmaz'la ilişkisini açıkladı!

Kurtlar Vadisi'nde seslendirme ve oyunculuk yapan Yasemin Öztürk, uzun süredir gözlerden uzak bir hayat sürdürüyor. Yıllar sonra gündeme gelen Öztürk, dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz ile gizli bir aşkın yaşadığını itiraf etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 14:08

Kurtlar Vadisi'nde bir dönem seslendirme yapan ünlü oyuncu Yasemin Öztürk yıllar sonra açıklamalarıyla gündeme geldi. "Şimdiki aklım olsa Kurtlar Vadisi'nden ayrılmazdım" diyen Öztürk'ten itiraf da geldi.  Yasemin Öztürk diziden ayrıldıktan 'Polat Alemdar'ı canlandıran Necati Şaşmaz ile aşk yaşadığını da Habertürk'ten Aytekin Teker'e anlattı.

Oyuncu; "3 yıl kadar sürdü fakat magazin basınının bildiği bir şey değildi" dedi. Öztürk, "Neden ayrıldınız?" sorusuna ise, "Ayrılmak durumunda kaldım" cevabını verdi. Yasemin Öztürk yıllar önce açıklamasında İlişkimizi dizi ekibindeki birkaç kişi dışında kimse bilmedi. 2 kişilik gizli-saklı bir dünyamız vardı. Buluştuğumuz tek yer; Necati'nin eviydi. Başka yere gidemezdik" demişti.

"PİŞMAN DEĞİLİM" Yasemin Öztürk birlikte yaşadıkları süre içinde sinemaya, lokantaya, gezmeye gidemediklerini ve bu yüzden çok yorulduğunu da itiraf etmişti.

Yasemin Öztürk "Necati Şaşmaz'a ve 'Kurtlar Vadisi'ne bir zarar gelmesinden korktuğum için özgürlüğümden vazgeçerek bu ilişkiyi yaşadım. 3.5 yılda çok kırıldığım, ağladığım 'yeter' dediğim günler oldu. Ama Necati ile aşk yaşamış olmaktan dolayı 1 gün bile pişman olmadım. Aşıktım ve bu benim seçimimdi. Onu çok sevdim" demişti.