Zeynep Abdullah açıklamalarıyla dikkat çekti

Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon (MAM), son dönemde artan kadın cinayetlerinin ardından 6284 Özel bölüm hazırladı. Oyuncu Farah Zeynep Abdullah açıklamalarıyla dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 15:46

Son dönemde artan kadın cinayetlerinin ardından 6284 Özel Bölüm yapılan Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon'da Farah Zeynep Abdullah, halkın toplumsal konularda neden ünlülerden medet ummasıyla ilgili konuştu.

'BİRİLERİNİ HALKA DÜŞMAN YAPMAK GEREKİYOR' Abdullah, orada bulunan magazin muhabirine 'Neden kadın muhabir yok?' sorusunu sorduktan sonra; 'O kadar fakirleştik ki, herkes ne buluyorsa onu yapmaya çalışıyor." dedi. Magazin programlarında erkeklerin ya da erkekçi tavırların ünlüleri ayrıştırdığını dile getiren oyuncu 'Birilerini halka düşman yapmak gerekiyor.' ifadelerini kullandı. 

'İNSANLAR O KADAR ÇARESİZ Kİ' 'Birilerine bakın onlar ne güzel yaşıyor, siz daha kötüsünüz! Çünkü orta sınıf da kayboldu ya şu an, dolayısıyla insanlar sürekli bir ünlülerden medet umuyor.' ünlü isim sözlerine şöyle devam etti; 'Ben şöyle görüyorum: O kadar bizi temsil eden, halkı temsil eden insanlar ortada yok ki 'Bari ünlüler temsil etsin, çünkü onların sesi duyuluyor' diyorlar. Aslında el ele tutuşmak istiyorlar, insanlar 'Elimizden tutun' demek istiyorlar. Atıyorum '6 milyon takipçin var, konuş, benim yerime de konuş!' demek istiyorlar. İnsanlar o kadar çaresiz bir durumda ki, nereden ne kadar yardım gelirse onu istiyorlar ve göremeyince de hırçınlaşıyorlar. Aslında bu kadar basit. Yoksa kimseyi bence kişisel bir linçleme söz konusu değil.'