Bursaspor seriyi sürdürme peşinde

Nesine 3. Lig 1. Grup 5 Hafta maçında Bursaspor yarın deplasmanda Anadolu Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 14:22

Lige Kuşadasıspor galibiyeti ile başlayan Anadolu Üniversitesi, geride kalan 3 haftada puan alamadı ve 3 puanla 14. sırada yer alıyor. Konuk Bursaspor ise 3 galibiyet ve 1 beraberlikle liderliği Bornova 1877, Karşıyaka ve Silifke ile paylaşıyor.

Mutlak galibiyet parolasıyla Eskişehir deplasmanına gidecek olan Bursaspor, bu maçı alıp Muşspor beraberliğini taraftarlarına unutturmak istiyor. Kalesinde gol görmeyen Bursaspor bu seriyi de sürdürüp liderlik koltuğunu perçinlemenin hedefinde.

DÜDÜK ÖZER ÖZDEN’DE

5 Ekim Cumartesi (Yarın) saat 15:30'da Eskişehir, Osmangazi Üniversitesi Futbol Sahası'nda oynanacak mücadeleyi Ankara Bölgesi Klasman Hakemi Özer Özden yönetecek. Özden'in yardımcılığını Orhun Aydın Duran ve Beran Yalçın yaparken maçın dördüncü hakemi ise Mete Burak Kaya oldu.

CANLI YAYIN LİNE TV’DE

Nesine 3. Lig 1. Grup 5. hafta maçı Anadolu Üniversitesi - Bursaspor mücadelesinin canlı yayını Line TV ekranlarında olacak.

"TAKIMIN PERFORMANSI ARTACAK"

Bursaspor’un yakaladığı ivme hakkında Herkes Duysun’a değerlendirmelerde bulunan futbol Osman Kayacı, “Bursaspor ilk üç maçlık seri galibiyetin ardından kendi sahasında Muşspor ile oynadığı maçta berabere kalarak seriyi bozdu fakat burada bir mağlubiyet olmadığından galibiyet serisinin çok da bozulduğu söylenemez. Bursaspor seriyi devam ettirmek ve galibiyetlerini sürdürmek istiyor. Takım da yavaş yavaş oturmaya başladı. Futbolcular artık birbirlerini tanıyorlar. Önümüzdeki maçlarda Bursaspor’un çok daha yüksek performanslar sergileyeceği söylenebilir.” dedi.