Inter Miami yeni yıldızlarına görkemli bir tören düzenledi

MLS ekiplerinden David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami transferde 2 dünya yıldızına birden imza attırdı. Yeni transferler Lionel Messi ve Sergio Busquets için görkemli bir tören düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2023 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2023 11:45
https://www.herkesduysun.com/

Amerika MLS ekibi Inter Miami, transfer konusunda daha önce anlaştığı Lionel Messi ve Sergio Busquets için imza töreni düzenledi.

Eski yıldız futbolcu David Beckham’ın sahibi olduğu Amerika MLS takımlarından Inter Miami, Lionel Messi ve Sergio Busquets için stadyumunda imza töreni düzenlendi.

Taraftarın yoğun ilgi gösterdiği törende Messi, “Miami'de çok eğleneceğiz, çok güzel vakit geçireceğiz ve güzel şeyler olacak” ifadelerini kullandı.

ABD'nin Florida eyaletinde yer alan Fort Lauderdale kentinde bulunan DRV PNK Stadyumu'nda yaklaşık 20 bin taraftarın katıldığı etkinliğe, 2025 yılının sonuna kadar sözleşme imzalanan 36 yaşındaki Arjantinli yıldız Lionel Messi ve 35 yaşındaki İspanyol orta saha Sergio Busquets ile eski futbolcu olan Inter Miami takımının sahiplerinden David Beckham da katıldı.

Etkinlikte Messi ve Busquets, Inter Miami taraftarları önünde sahneye çıkarak yeni sezonda giyecekleri formaları tanıttı. Messi, Inter Miami'de 10 numaralı formayı, Busquets ise 5 numaralı formayı giyecek.