İznikspor'dan kamuoyu açıklaması

İznikspor Kulübü son zamanlarda çıkan haberler dolayısıyla kamuoyu açıklaması yayınladı. Yapılan açıklama şu şekilde;

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 16:50

Son günlerde “İznikspor dağıldı, İznikspor’da ödeme sıkıntısı var” gibi söylentiler çıkarılarak, malum kişiler tarafından takımımız üzerinde algı operasyonu yapılmaktadır. Şunun bilinmesini isteriz ki, takımımız dimdik ayakta ve hedefe kilitlenmiştir. Önümüzdeki günlerde yapacağımız nokta transferlerle İznikspor’un gücüne güç katacak ve 3. Lig’e çıkmak için yönetimimiz tarafından her türlü fedakarlığın yapılacağını bilmenizi istiyoruz.

Bu anlamda söyleyeceğimiz tek şey: “BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN.”

Şimdi gelelim İznikspor’un büyüklüğünü idrak edemeyen, ekmeğimizi, soframızı paylaştığımız ve takımımızın dağılması için elinden geleni yapan, futbolcularımızın aklını çelmeye çalışan malum kişilere...

Kendisini BAL Ligi’nin Ronaldosu ilan eden Ali Şentürk, geldiğin günden itibaren seni el üstünde tutan, ekmeğini, suyunu, sofrasını paylaşan bu kulüp sana ne yaptı da takımımızın dağılması için her türlü iftirayı atıp dedikodu yapıyorsun? Futbolcularımızın aklını çelip, gittiğin takıma götürmek için elinden geleni yapıyorsun.

Gemlikspor hazırlık maçı esnasında, saha içinde rakip futbolculara, “Bu takım birkaç güne kadar dağılır” deyip, kamp yaptığımız tesiste yapılan toplantıda, “Bu takımı dağıtmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bizi kimse dağıtamaz, hepimiz buradayız, bu takım şampiyon olacak” diyen sen değil misin?

Gemlikspor maçında bu dedikoduları çıkaran kişinin en yakın arkadaşın Burak Baba olduğunu ifade eden sen değil misin? İznikspor’u sattın, üç kuruş fazla alacağım diye, ama insan olan kişi en yakın arkadaşını satar mı?

Takım arkadaşlarına tepeden bakan, “Bu takımın yıldızı benim” deyip takım arkadaşlarını küçümseyen, kampta yapılan toplantıda başkanın sert çıkışıyla sus pus olan ve kaçmak için binbir türlü bahaneler üreten sen değil misin, BAL Ligi’nin sözüm ona yıldızı Ali Şentürk?

Sen değil misin, kaçtığın günün akşamı telefon görüşmesinde çocuklar gibi hıçkırıklarla ağlayıp, sırf aldığın parayı vermemek için timsah gözyaşları döken, mağdur edebiyatı yapan, karşı taraf az para veriyor deyip yetkililerine sallayan?

Bizim için gitmesi kalmasından daha hayırlı olan Burak Baba’ya gelince: Kaçtığın gün itibarıyla kulübümüzden bir kuruş alacağın var mıydı? Futbolculuğuna söyleyecek bir şeyimiz yok ama...

Neyse, bizim için zerre değeri olmayan iki futbolcu şunu iyi bilsin ki, bu kulüp sahipsiz değildir. Aldığınız paranın her kuruşunu söke söke alacağımızdan kuşkunuz olmasın. Belki bugün, belki yarın, ama elbet bir gün!

Büyük İznikspor’a gelince; kulübümüz karakterli, dürüst ve adam gibi adamlardan oluşan futbolcularımızla, yukarıda bahsettiğimiz gibi “En Büyük Şampiyonluk Adayıdır.” Bizi izlemeye devam edin.

Saygılarımızla,

İznikspor Kulübü Yönetim Kurulu