2023'ün güzellik trendleri burada!

2023'te modadan geri kalmamak istiyorsanız bu haber size göre! Sadeliğin ve doğallığın giderek önem kazandığı günümüzde natürelliği odağına alan yüz bakımı trendi seçenekleri hayli ilgi görüyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2023 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2023 15:55
https://www.herkesduysun.com/

Makyaj ve saç trendlerine yön veren moda haftaları 2023 yılının güzellik trendlerine ışık tutuyor.  Doğal içerikli ve hafif yapılı ürünler eşliğinde yapılan yeni trend cilt bakımı çalışmaları ile doğal güzelliği kaybetmeden ışıltılı bir cilde kavuşmak mümkün. Peki, 2023 cilt bakım trendleri neler? Gelin sezonun güzellik trendi seçeneklerine yakından bakalım.

2023 hızlı ve pratik makyajların ve multi kullanım sağlayan ürünlerin yılı olacak. Hâl böyle olunca hem dudağa hem de yanaklara uygulanan, ruj ve allık görevini layıkıyla yerine getiren lip&cheek ürünler vazgeçilmeziniz olacak. İster stick, ister krem, ister likit formda bir ürünü mutlaka makyaj çantanıza şimdiden ekleyebilirsiniz. 

Yüz ve vücut takıları 2022'de büyük rağbet gördü. 2023'te de popülaritesini koruyacak olan takılar, yüzü ve vücudu canlı sanat alanına dönüştürecek. İster çil benzeri bir mücevher yerleştirin, ister kaşlarınızı taşla kaplayın. Üçüncü göz mücevherler, kelebekler, yıldızlar, kristaller... Önümüzdeki aylarda seçenekler daha da artacaktır.