Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1 kişinin hayatını kaybettiği patlamaya neden olan gaz kaçağı bulunamadı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 22 Ekim tarihinde, 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı doğal gaz patlaması ile ilgili yapılan incelemelerde bölgedeki gaz kaçağı halen bulunamadı.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2024 18:49
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2024 18:52
Kaynak: DHA
1 kişinin hayatını kaybettiği patlamaya neden olan gaz kaçağı bulunamadı

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Mevlana Mahallesi 886’ncı Sokak’taki 5 katlı Necati Bey Apartmanı’nın 3’üncü katında 22 Ekim’de doğal gaz patlaması meydana geldi. Patlama nedeniyle 3’üncü kattaki dairenin duvarları yıkılırken, Günay Ergen (65) hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı. Patlama sonrasında Necati Bey Apartmanı’nda ve çevredeki binalarda zarar gören dairelerde yaşayan toplam 59 kişi evlerinden tahliye edildi.

Bölgedeki doğal gaz dağıtım firması ise patlamaya sebep olan gaz kaçağını bulmak için olayın hemen ardından çalışma başlattı. Ekipler, bölgede yürütülen çalışmalarda kaçağın kaynağına halen ulaşamadı. Sokağın çeşitli noktalarında kazı çalışmaları yapan ekiplerin gaz kaçağını arama çalışmaları devam ediyor.

Patlamanın yaşandığı Necati Bey Apartmanı’nın karşısındaki binada yaşayan Mehettin Doğan, “Şu anda gaz kaçağının kaynağı bulunamadı. Her sabah gelip rögarları dolanıyorlar. Bize, ‘Doğal gazlarınızı yakın ama kombilerinizi yakmayın’ dediler. Biz ne yapacağız, nerede banyo yapacağız? Buna bir çare bulup da bize, ‘Kullanın’ diye bir kağıt vermeleri lazım. Onu da vermiyorlar” dedi.

Kaynak: DHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.