Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beton mikserinin altında kaldılar

Hatay'ın Samandağ ilçesinde korkunç bir kaza meydana geldi! Beton mikserinin altında kalan motosiklet sürücüsü ve yolcusu feci şekilde hayatını kaybetti. Kaza Antakya-Samandağ yolu üzerinde gerçekleşti. 21 AFA 680 plakalı beton mikseri, 31 F 5731 plakalı motosikletle çarpıştı. Olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Hayatını kaybedenler Samandağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2024 21:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2024 21:00
Kaynak: İHA
Beton mikserinin altında kaldılar

Hatay'ın Samandağ ilçesinde korkunç bir kaza meydana geldi! Beton mikserinin altında kalan motosikler sürücüsü ve arkasındaki yolcu feci şekilde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre kaza, Antakya Samandağ yolu üzerinde meydana geldi. 21 AFA 680 plakalı beton mikseri, 59 yaşındaki Ali K. idaresindeki 31 F 5731 plakalı motosiklet çarpıştı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalelerin ardından, motosiklet sürücüsü Ali K. ve motosikletin arka koltuğunda olan 60 yaşındaki Makbule Y'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yeri incelemenin ardından cenazeler, Samandağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.