Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir'de 3 araç, yıkılan istinat duvarının altında kaldı

İzmir Menderes ilçesinde sağanak yağmur nedeniyle 2 otomobil ve 1 kamyonet, yıkılan istinat duvarı altında kalarak zarar gördü.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 19:12
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 19:12
Kaynak: İHA
İzmir'de 3 araç, yıkılan istinat duvarının altında kaldı

İzmir'in Menderes ilçesinde şiddetli sağanak yağış nedeniyle yıkılan istinat duvarının altında kalan araç sahipleri yaşadıkları mağduriyeti anlattı.

"KASKOM YOK, ZARARIMI KİM KARŞILAYACAK"

Olayda kamyoneti zarar gören inşaat işçisi Yavuz Kalender (41), sabah 04.50 sularında büyük bir gürültüyle uyandığını belirterek, yeni inşa edilmiş bir istinat duvarı olduğunu düşünerek aracımızı buraya park ettik. Ancak geldiğimizde duvarın tamamen çökmüş olduğunu gördük. İstinat duvarının yapısı uygun görünmüyordu. Kendi geçimimi el emeğiyle sağlıyorum ve kaskom yok. Şimdi bu zararı kim karşılayacak, aracımı nasıl çıkaracağım hiç bilmiyorum" dedi.

"MAĞDURİYETİMİZİN GİDERİLMESİNİ BEKLİYORUZ"

Aynı olayda hem kendi otomobili hem de kızının aracı zarar gören emekli işçi Nusret Karlıdağ (64) ise, "Yağmur 04.00'te başladı. Bir süre sonra komşum beni arayarak istinat duvarının yıkıldığını söyledi. Yetkilileri bilgilendirdik ve mağduriyetimizin bir an önce giderilmesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.