Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meyve yüklü kamyon önce bariyerlere sonra tabelaya çarptı

İstanbul TEM Otoyolunda şoförün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet, önce bariyerlere ardından da yön tabelasına çarptı. Araçta sıkışan şoför itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, yolun her iki yönünde de uzun araç kuyrukları oluştu.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 11:59
Kaynak: DHA
Meyve yüklü kamyon önce bariyerlere sonra tabelaya çarptı

Kaza, TEM Otoyolu Edirne istikametinde İstanbul'un Bahçeşehir ve Ispartakule yol ayrımında saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Ümit Kötüz kullandığı 34 VD 3339 plakalı meyve- sebze yüklü kamyonetin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kamyonet yol ayrımındaki bariyerlere ardından yön tabelasının ayağına çarparak durabildi. Şoför Kötüz, araç içerisinde sıkıştı. Çarpmanın etkisi ile meyve ve sebzeler yola saçılırken aracın motoru da yerinden koptu.

Kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri şoförü yaklaşık yarım saatlik çalışma sonucu bulunduğu yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Kaza nedeniyle TEM Otoyolunda her iki yönde de uzun araç kuyrukları oluşurken polis ekipleri de kaza yerinde güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.