Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Organize suç örgütleri 'Kafes'lendi

7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Kafes-39” operasyonlarında 7 organize suç örgütü çökertildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 08:48
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
Organize suç örgütleri 'Kafes'lendi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Kafes-39” operasyonlarında 7 organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

Bakan Yerlikaya sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “KAFES-39” operasyonlarında; İstanbul’da Budaklar organize suç örgütü ve Antalya’da Soner Tayyar, Kocaeli’de Uğur Özgen, Samsun’da Sadi Yıldırım, Bilecik’te Melik Korkut, Kars’ta Mürsel Özağdaş, Konya’da Bülent Şimşek'in elebaşı oldukları toplam 7 organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu Organize Suç Örgütü Üyesi 1️17 şüpheli yakalandı. Operasyonlar devam ediyor.

Cumhuriyet Başsavcılıklarımızın ve Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığımız koordinesinde; İstanbul, Antalya, Kocaeli, Samsun, Bilecik, Kars ve Konya İl Emniyet Müdürlüklerince yürütülen çalışmalar sonucu organize suç örgütlerinin suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, nitelikli yağma, uyuşturucu madde imal ve ticareti, kasten yaralama, ölümle tehdit, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, tefecilik, çek ve senet tahsilatı, şantaj, fuhuşa teşvik, silah ve mühimmat kaçakçılığı suçlarını işledikleri tespit edildi.

Operasyonlar sonucu 3️0 adet ruhsatsız tabanca, 2️0 adet tüfek ile çok sayıda senet ve paraya el konuldu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.