Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suç örgütü elebaşları 'Kafes'lendi: 24 kişi yakalandı

İstanbul’da eş zamanlı olarak düzenlenen "KAFES-40” operasyonlarında elebaşılığını Emre Özcan’ın, Önder Küçük’ün ve Sergen Solak’ın yaptığı 3️ ayrı organize suç örgütü çökertildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2024 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2024 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
Suç örgütü elebaşları 'Kafes'lendi: 24 kişi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikayaİstanbul’da eş zamanlı olarak düzenlenen "KAFES-40” operasyonlarında 3️ ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini ve 2'si örgüt elebaşı (1'i yurtdışında) olan 2️4 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "İstanbul’da eş zamanlı olarak düzenlenen "KAFES-40” operasyonlarında elebaşılığını Emre Özcan’ın yaptığı organize suç örgütü, elebaşılığını Önder Küçük’ün yaptığı organize suç örgütü ve elebaşılığını Sergen Solak’ın yaptığı 3️ ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda 2'si örgüt elebaşı (1'i yurtdışında) olan 2️4 şüpheli yakalandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu organize suç örgütlerinin; suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kasten öldürme, kasten yaralama, yağma, silahla tehdit, mala zarar verme, işyeri, ikamet ve araç kurşunlama, iş insanlarından tehdit yoluyla haraç alarak haksız menfaat temin etme suçlarını işledikleri tespit edildi.

 Operasyonlar sonucu; 5 adet ruhsatsız tabanca ve 3️ adet tüfeğe el konuldu." sözlerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.