Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ters yöne giren kamyon, balkonu yıktı! Saniye saniye kamerada

İstanbul'da ters yola giren kamyon, bir evin balkonuna çarparak yıkılmasına sebep oldu. Balkon yıkıldığı sırada sokakta kimsenin olmaması olası bir facianın önüne geçti. Yıkılma anı ise kameraya saniye saniye yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 12:08
Kaynak: DHA
Ters yöne giren kamyon, balkonu yıktı! Saniye saniye kamerada

Kaza, 1 Temmuz Pazartesi günü, öğle saatlerinde, İstanbul'un Kağıthane ilçesi Harmantepe Atlas Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ters yola giren kamyon şoförü dar sokakta bir evin balkonuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle balkon yıkıldı. Balkonunun yıkıldığını gören ev sahibi hemen dışarıya çıktı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, balkonun tehlike arz eden betonlarını temizledi. Kamyon ise olay yerinden çekildi. Balkondan düşen beton parçalarının kimseye çarpmaması olası bir facianın önüne geçti.

BALKONUN YIKILDIĞI AN KAMERADA

Kaza anı, bir apartmanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, dar sokakta ilerleyen kamyonun balkona çarparak sıkıştığı görülüyor. Kamyon geri gittiğinde balkon yıkılarak beton parçaları sokağa düşüyor.

Kaynak: DHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.