Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ak Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi başladı

Ak Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi, Bursa'da vatandaşların yoğun katılımı ile başladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2024 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2024 16:48
Kaynak: Ersel Nalbant
Ak Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi başladı

Ak Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi, Ak Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, Al Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Ak Parti Bursa Milletvekilleri Ahmet Kılıç, Osman Mesten, Refik Özen, il Kadın Kolları Başkanı İmren Çavuşoğlu, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Önceki Dönem Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın katılımları ile başladı.

Geçmiş dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş toplantıya katılım sağlamadı. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Recep Altepe'nin katılım sağladığı aktarıldı.

EFKAN ALA: “2025 SENESİ TÜRKİYE’NİN ALTIN SENESİ OLACAK”


Ak Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi, Ak Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, Al Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Ak Parti Bursa Milletvekilleri Ahmet Kılıç, Osman Mesten, Refik Özen, önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, il Kadın Kolları Başkanı  İmren Çavuşoğlu, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Önceki Dönem Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın katılımları ile başladı.


“KİM DÖNERSE DÖNSÜN, BİZ DÖNMEYİZ YOLUMUZDAN”

Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan: “Bu ak yolun öncüsü, Recep Tayyip Erdoğan, yardımcısı bu teşkilattır. Kim dönerse dönsün biz dönmeyiz yolumuzdan 56.sını gerçekleştireceğimiz İl Danışma Meclisimize hoşgeldiniz. Bizler her zaman hakkın ve haklının yanında durmaya devam edeceğiz. Çünkü 2002 yılında milleti tarafından görevlendirilen Ak Parti, yeni bir çağın, yeni bir yolun adıdır, umudu yeşertenlerin adıdır. Ak parti, yeni yüzyılın kapısından geçen, bu millete hizmetkar olanların ortak adıdır.”


“Bugüne kadar çok güzel hizmetlere imza attık. Fakat sadece hizmetlerimizle övünemeyiz. Geleceğe yönelik çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Gençlerimizin hayal ettiği Türkiye’nin anahtarı Ak Parti’dir. Yapacaklarımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ak Parti hedeflerine tüm kollarıyla ilerleyecektir. Hükümetimiz, tüm bunları gerçekleştirmek için gece gündüz çalışırken, bizler neler yapacağız? Öncelikle bu milletimizi geleceğe taşıdığımızı asla unutmayacağız. Türkiye’nin geleceği bizim bugünlerde attığımız adımlara bağlıdır. Her daim çalışacağız. Başka yolu yok. Bu bayrağı bizden almaya gelecekleri vakte kadar devam edeceğiz. Birlikte başardığımızı, birlikte başarabileceğimizi asla ama asla unutmamalıyız. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana söylediğimiz tek bir şey var, azalmadan çoğalacağız, ayrışmadan bütünleşeceğiz. Görev yaptığımız dönemi, hayatımızın zekatı olarak görüp, azim ve şuurla çalıştık. Teşkilat olarak sürekli kendimizi geliştirecek, hükümet ve halk arasında köprü olmaya devam edeceğiz.” 


Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz: “Bursa’ya baktığımızda, birçok açıdan karşılaştırma yapabiliriz. Fakat ben örnek vermek istiyorum. İmar ve kentleşme Bursa’nın en önemli konularından bir tanesi. Nilüfer Belediye Başkanı’nın açıklamasını gördüm. Nilüfer’de kentsel dönüşüme dur diyor. Kendi yaptıkları hataları gördüler. Şehrimizde gördüğümüz üzere, en mantıklı, en düzgün kentsel dönüşüm projelerini Yıldırım ve İnegöl belediyelerimizde gördük. Sosyal dayanışma hizmetleri konusunda Ak Parti her zaman öncü olmuştur. Milletin derdiyle dertlenen bir teşkilatız. Belki bugün aldığımız sonuçlar biraz da bizim dağınıklığımızın bir sonucu. Başkanlarımızı sahipleneceğiz, kendi iyiliklerimizi paylaşacağız ki, iyiliklerin paylaştıkça çoğaldığına şahitlik edeceğiz. Bursa sizinle güzel diyor, hepinizi selamlıyorum.”

Genel Başkan Vekili Efkan Ala: Sarsılmayız, biz çökmeyiz, çöktürmeyiz. Ama üzülürüz, üzülüyoruz. Şu anda dünyanın gözü önünde insanlığının vicdanının önünde kardeşlerimiz, bir toplum yok ediliyor. Bir hatırlatmamız var. 2500 yılın davasını güdüyorlar. Peki 500 yıl önce İspanya’da evleriniz, insanlarınız kaybedilirken, kim kollarını açtı? Osmanlı kollarını açtı ve onları kabul etti. Sığındıkları yerlerde çocukları öldürerek ancak katil devlet olursun! Büyük devlet olmak istiyorsan Osmanlı’yı örnek alacaksın! Ambulansları bombalayıp hastaları öldürüyorsan sen katil bir devletsin. Biz yanıbaşımızda da kardeşlerimize zulmediliyorken kapılarımızı açtık ve ekmeğimizi paylaştık. Biz bu kültürün çocuklarıyız, dayanamıyoruz. Ama elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız. Bu soykırımcılar durdurulacak. Kardeşlerimiz orada iki devletli çözüme kavuşacaktır. Biz mücadelede sabır istiyoruz ayaklarımız geri gitmesin, tereddüt etmeyelim diye. Oradaki kardeşlerimiz dik duruşlarını hiç bozmadılar. 

“AK PARTİ ASLA GERİLEMEZ, YOLUNA DEVAM EDER”

Yatırımları artıracağız, üretimleri artıracağız. Bunun için gerekli ülkelerle gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Bu bizim milletimize karşı sorumluluğumuzdur. Millete hizmet için kurulmuş bir partiyiz. Burada bir şeyi hatırlatmak istiyorum. Pandemiden sonra bir ekonomik sıkıntı dünya genelinde oldu. Vatandaşlar burada sandığa gittiklerinde de değerlendirmelerini yaparlar. Bu değerlendirmeler de her zaman doğrudur. 2007 ve 2008’de de dünya genelinde bir ekonomik kriz olmuştu ve her yeri etkilemişti. 2009 yılında da daha düşük olan bir oyla kazanmıştık. Ama Ak Parti hiçbir zaman gerilemez. Gençler, genç kadrolar, iyi hazırlanın. Bizim geleceğimiz sizlersiniz.

“ÖNÜMÜZDEKİ SENE TÜRKİYE’NİN ALTIN SENESİ OLACAK”

“Daha çok katılacağız, daha çok tartışacağız, daha çok kazanacağız. Bütün kardeşlerimizin büyük ve güçlü Türkiye’ye ihtiyacı var. Bunu yapacak kadro burada. Bursa bugün birçok ülkeden daha fazla üretim yapıyor. İnsanlar şaşırıyor bir şehir bu kadar üretim ve ihracat yapabilir mi diye. Şundan emin olun. Pandemiden sonra ortaya çıkan sorunları gidermek için ciddi programlar yapıyoruz ve şu anda bu programlar uygulanıyor. Düzenlemeleri bütün birimlerde uyguluyoruz. Önümüzdeki sene bir altın yıl olacak.”
 

Kaynak: Ersel Nalbant

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.