Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti'nin Bursa Yıldırım adayı Oktay Yılmaz oldu! AK Parti'nin Yıldırım adayı Oktay Yılmaz kimdir?

AK Parti'nin Yıldırım İlçe Belediye başkan adayı, Oktay Yılmaz oldu. Peki Yıldırım İlçe Belediye başkan adayı Oktay Yılmaz kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2024 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
AK Parti'nin Bursa Yıldırım adayı Oktay Yılmaz  oldu! AK Parti'nin Yıldırım adayı Oktay Yılmaz kimdir?

ERSEL NALBANT/HERKES DUYSUN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa TOFAŞ Spor Salonu’nda düzenlenen aday açıklama toplantısında AK Parti'nin Yıldırım İlçe Belediye başkan adayını, Oktay Yılmaz olarak açıkladı.

Oktay Yılmaz kimdir? Oktay Yılmaz nereli ve kaç yaşındadır? Bu sorularının cevabı merak ediliyor. Oktay Yılmaz kim olduğu merak ediliyor. Arama sorgularında Oktay Yılmaz kimdir? Oktay Yılmaz kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Oktay Yılmaz biyografisi haberimizde…

Yıldırım Belediyesi

OKTAY YILMAZ KİMDİR?

1977 yılında Erzurum'da doğan Oktay Yılmaz, küçük yaşta ailesiyle birlikte Bursa'ya yerleşti. İlkokul ve İmam Hatip Ortaokulu'ndan sonra Bursa İmam Hatip Lisesi'ni tamamlayan Oktay Yılmaz, ardından Kırıkkale Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Üniversite eğitiminden sonra makine mühendisi olarak iş hayatına atılan Oktay Yılmaz, kendi firmasıyla uzun yıllar boyunca Bursa için katma değer üretti.

Ülkesine ve milletine fayda sağlamak için çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev alan Oktay Yılmaz, Mimar Mühendisler Grubu, Makine Mühendisleri Odası Birlik Platformu, Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu, Bursa İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği'nde aktif görevler yaptı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye sevdasından etkilenerek, 2006 yılında AK Parti'de aktif siyasete başlayan Oktay Yılmaz, Osmangazi İlçe Teşkilatı'nda 3 dönem İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yerine getirdikten sonra, Osmangazi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği yaptı.

17 Aralık 2017 tarihinde AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı'na seçilen Oktay Yılmaz, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde ise AK Parti'den Yıldırım Belediye Başkanlığı'na seçildi. Oktay Yılmaz evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.