Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da uçurumdan düşen eşinin ölümüne sebep olmakla suçlanan kadının davasında karar belirlendi!

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde uçurumdan düşen eşinin ölümüne neden olduğu iddia edilen kadına hakkında beraat kararı verilen davanın gerekçeli kararı hazırlandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2024 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2024 11:28
Kaynak: AA
Bursa'da uçurumdan düşen eşinin ölümüne sebep olmakla suçlanan kadının davasında karar belirlendi!

Kararda Arzu Gülenç, eşi Ali Gülenç'in kendisini 25 Eylül 2022'de yatsı ezanı sonrası araçlarıyla Orhaneli ilçesindeki Sinek Kayası mevkisinde bulunan ağaçlık alana götürdüğünü, eşinin alkol ve uyuşturucu madde kullanımı olduğunu, o gece kendisinden ilişkiye girmesini talep ettiğini, kabul etmeyince de aralarında bir tartışma yaşandığını beyan ettiğine yer verildi.

Eşi tarafından darbedilen kadının bilincini yitirdiğini, gözlerini açtığında uçurumdan aşağı yuvarlandığını anladığını, yattığı yerden doğrulup baktığında etrafta kimseyi göremediğini, patika yolu takip ederek yukarı çıktığında aracın farlarının yanık ve kapılarının da açık vaziyette ve eşinin araç içerisinde olmadığını gördüğüne ilişkin beyanları kararda yer aldı.

Kararda, olay sırasında alkol ve uyuşturucu madde etkisinde olması da dikkate alındığında maktulün, sanığı darbettiği sırada sarp arazide dengesini kaybederek zanlıyla beraber düştüğü ve meydana gelen ölüm olayında sanığa atfedilebilecek bir kusur bulunmadığı kanaatine varıldığı yer aldı

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.