Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'daki trafik sorunu her geçen gün büyüyor

Bursa'da trafik sorunu her geçen gün büyüyor. İzmir Yolu üzerinde, günün her saati oluşan trafik problemi sürücüleri çileden çıkarıyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 18:01
Kaynak: Duygu Doğan
Bursa'daki trafik sorunu her geçen gün büyüyor

Bursa'nın ana yollarından biri olan İzmir Yolu'nun sürekli kilitlenmesi ve yıllardır çözülemeyen trafik sorununa karşın sürücüler yetkililerden kalıcı çözüm bekliyor 

Bursa'nın en yoğun kavşaklarından biri olan Acemler kavşağında  yıllardır yapılan düzenlemelere rağmen sorunun çözülme kavuşmamış olması Bursalıların sabrını taşırmış durumda.

En çok trafiğin sıkıştığı alan olan Acemler Kavşağındaki bu sorunun kentin genel ulaşım planlamasındaki eksikliklerden kaynaklandığını belirten Uzmanlar, Bursa'daki hızlı nüfus artışı ve yeni yerleşim alanlarının devreye girmesiyle birlikte, yolların bu yoğunluğu kaldıramayacak hale geldiğine dikkat çekiyorlar. Uzmanalar, kavşak düzenlemelerinin yanı sıra, toplu taşımanın özendirilmesi ve yeni alternatif ulaşım yollarının oluşturulması gerektiğini vurguluyor.

Uzmanlar ayrıca Acemler Kavşağı’ndaki trafik sorununun çözümü, sadece sürücüler için değil, Bursa'nın genel ulaşım sistemi için de büyük önem taşıdığını ifade ediyor 

Vatandaşlar ise,  yıllardır süregelen bu soruna çözüm bulunması için yetkililere çağrıda bulunuyor ve kalıcı bir düzenleme bekliyor.

Kaynak: Duygu Doğan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.