Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz projelerini anlattı

Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz, Cemil Meriç Kültür Merkezi'nde Gemlik için hayata geçireceği projelerini anlattı. Lansman programına 
AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan ve MHP İl Başkanı Muhammet Tekin de katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz projelerini anlattı

EMİRHAN AKGÜL-SERGEN DURAK-ASLI YEŞİLYURT/HERKES DUYSUN

Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz, Gemlik için hayata geçireceği projelerini lansman programında açıkladı. AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan ve MHP İl Başkanı Muhammet Tekin de salonda yerlerini aldı.

"EN ÖNEMLİ İHTİYAÇ TOPLU KONUT"

Gemlik Belediye Başkan Adayı Yılmaz, konuşmasında toplu konutun önemine değindi. Yılmaz, “Gemlik halkının en önemli ihtiyacı toplu konuttur, sağlam evdir. Hedefimiz dirençli bir Gemlik oluşturmak. Bu en büyük projemizin en büyük destekçisi, Gemlik Belediyesi'nin ve sizlerin imkanlarıyla beraber gerçekleşecektir" dedi.


“YENİ NESİL GENÇLİK MERKEZLERİ OLUŞTURACAĞIZ”

Konuşmasında gençlere önem verdiklerini belirten Refik Yılmaz, “Büyükşehir belediyemiz ile beraber yenil nesil gençlik merkezleri oluşturmayı düşünüyoruz. Gençlerimizi önemsiyoruz, hükümetimiz gençlere desteğini biliyoruz. Şu anda içinde bulunduğumuz ve bizimde yaptığımız Cemil Meriç Kültür Merkezi'ni bir düğün salonuna, gençlerimize ücretsiz olarak sunmak üzere çevirmeyi düşünüyoruz” dedi.


“BİZDEN ÖNCEKİ ZİHNİYET KENTİ MAHVETTİ”

Gemlik'te güvenliğin önemine de değinen Yılmaz, “Gemlik’te tüm çocuk parklarımızı güvenlik kameraları ile korumak suretiyle yeniliyoruz. Oluşturacağımız yat limanı projeside kentimizin turistik anlamda ileriye gitmesini sağlayacaktır. Kumla’nın değerini arttıracak bir yat limanı projemizde mevcut. Gemlik balıkçı barınaklarımız ne hale gelmiş görüyoruz, bizden önceki zihniyetin kentimizi ne hale getirdiğini görüyoruz. Biz balıkçılarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılayıp restore edeceğiz. Tarihi yapılarımızı da geleceğe taşımayı ihmal etmiyoruz. Bu bölgede birçok tarihi eserimiz var, biz de ustalarımızdan aldığımız, öğrendiğimiz her şeyi uyguluyoruz. Tarihi dokuları gün yüzüne çıkarıp kent turizminin sağlanması gerçekten çok önemli bir durum” sözlerini kullandı.

“ENGELLERE SON VERİYORUZ”

Tarıma desteklerin de devam edeceğine değinen Yılmaz, "Dönemimizde yapacağımız en önemli şeylerden biri kapalı pazar alanlarını modern halde oluşturmak. Gerekli mahallelerde gerekli pazar alanlarını kuracağız ve esnafımıza gerekli imkanları sağlayacağız. Gemlik kentinin en önemli ihtiyaçlarından biri ulaşım. Gemlik’te ulaşımı rahatlatacağımıza söz veriyorum. Engellere son verip, engelliler için özel eğitim okulları kurmayı da planlıyoruz ayrıca. Öte yandan günümüzün en büyük sorunlarından biri olan sokak hayvanlarına ve bu bağlamda çocuklarımızın güvenliğine değinmeden geçemeyeceğim. Köpeklerimizi sahiplendirip çocuklarımızın güvenli bir şekilde faaliyetlerini gerçekleştirmesini sağlayacağız” dedi.

“SPORA TAM DESTEK”

Spora desteklerinin sonuna kadar devam edeceğini söyleyen Yılmaz, “Bu dönem köylerimizin bir çoğunu doğal gaza kavuşturacağız. Nasıl halısaha kazandırdıysak doğal gazı da köylerimize ulaştıracağız. Zeytin Festivali'mizi de en güzel şekilde icra edeceğiz inşallah. Bu festivali çok daha ileri noktalara taşımayı düşünüyoruz. Spora da hep destek tam destek demiştik değil mi? Şimdi inşallah yeni dönemde yeni spor salonlarını kazandıracağımız gibi bütün spor branşlarının etkinliklerinin yapılması adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ayrıca kadın plaj merkezlerimizi de tekrardan aktif edip kadın yaşam merkezlerimizi oluşturacağız. Her anneye doğum gününde saç bakım hizmeti bizden, hayırlı olsun” dedi.

Ardından sahneye davet edilen AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, "Refik kardeşimizin projelerinin arkasındayız, çok güzel bir sunum gerçekleştirdi. Bugün kendisinin akşamı ben çok fazla konuşmayacağım ama Togg'un üretildiği merkezdeyiz. Türkiye’nin en büyük markasının üretildiği yer. Buradan Sayın Cumhurbaşkanı'mıza da şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Meclis adaylarının tanıtılmasının ardından program sona erdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.