Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Bursa milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu: "Ekonomik krizin yükü vatandaşın sırtında kalmamalı"

CHP Bursa milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, hükümetin aldığı tasarruf tedbirlerinin yükünün vatandaşların üzerinde kalmaması gerektiğini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 15:15
Kaynak: Ersel Nalbant
CHP Bursa milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu: "Ekonomik krizin yükü vatandaşın sırtında kalmamalı"

ZOR DURUMDA OLAN VATANDAŞLARIMIZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Bizim yönetim anlayışımıza göre yerel ya da genelde iktidarda olanlar hiçbir vatandaşını kimsesiz bırakmamalı diyen Nurhayat Altaca Kayışoğlu, " Yerel yönetimler temelde yapması gereken altyapı hizmetlerine ek olarak sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak vatandaşların haklarını ve refahını gözetmeli. Emeği ile geçimini sağlayan ücretliler ve emekliler çok zor günlerden geçiyor. Biz vatandaşın üzerindeki bu yükü azaltabilmek için yerel yönetimlerdeki yetkimizi kullanacağız." dedi.

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu'ndan Varank'a gönderme -  Bursada Bugün - Bursa bursa haber bursa haberi bursa haberleri Bursa

TASARRUF TEDBİRLERİNİN YÜKÜ VATANDAŞA SIRTINDA KALMAMALI

Hükümetin aldığı tasarruf tedibrlerine dair görüşlerini ifade eden Kayışoğlu," Tasarruf tedbirleri önceliklik olarak emeklinin, asgari ücretlinin, işçinin, memurun ve yerel basının sırtına bir yük olarak bindi. Ancak ülke gelirinin büyük bir kısmı bu saydığıız grupların üzerinden toplanıyor. Vatandaşa gelen kadar tasarruf edilmesi gereken farklı alanlar var. Vatandaşlar evine ekmek götürmekte zorlanıyor. Bu haldeki vatandaşın üzerine tasarruf yükü bindirilmemeli." dedi.

Kaynak: Ersel Nalbant

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.