Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

 Gemlik'e iki tır parkı geliyor

Gemlik'te trafik sorununa büyük ölçüde çözüm getirecek önemli bir yatırım hayata geçiyor. Gemlik'in iki noktasında yapılacak tır parkları ile artık büyük tonajlı nakliye araçları kent içinde park etmeyecek.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 18:36
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 18:38
Kaynak: İHA
 Gemlik'e iki tır parkı geliyor

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren'in, Belediye Meclisi'nde müjdesini verdiği tır parkı yatırımları hayata geçiyor. Gemlik çıkışındaki ambalaj fabrikasının arkasında ve Küçük Sanayi Bölgesi'nde iki tır parkı yapılacağını söyleyen Başkan Deviren, park alanında incelemelerde bulundu. Gemlik çıkışında bulunan belediyeye ait yerde yapılacak olan tır parkı ile ilçe trafiği hafifletilecek, tırların sokak aralarında park etmelerinin önüne geçilerek düzen sağlanacak.

İncelemelerin ardından konuşan Başkan Deviren: "Tırların Gemlik içinde parklanmaları konusu uzun süredir çözüm bekleyen konulardan biriydi. Belediyemize ait bu arsayı tır parkı haline getirerek düzeni sağlama adına ilk adımı atacağız. İkinci tır parkını da Küçük Sanayi Bölgesi'nde, yatırımcı eliyle yapacağız. Böylece kentimiz için ihtiyaç duyulan hizmetlerden birini daha kısa zamanda hayata geçirmiş olacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.