Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Görükle yolları kazaya davetiye çıkarıyor

Bursa'da Nilüfer'e bağlı Görükle ilçesinde başlatılan yol yapım çalışmalarının, yarım bırakılması nedeniyle vatandaşlar mağdur olduklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2024 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2024 17:11
Muhabir: Gülsün Arslan
Görükle yolları kazaya davetiye çıkarıyor

Yol yapım çalışmaları sebebiyle bir süre araç kullanımına kapatılan caddeler tekrar trafiğe açıldı ancak yolların tamamı henüz asfaltlanmadı. 

Yaklaşık bir aydır bu yolların çöküntü içinde olduğunu dile getiren vatandaşlar yolların özellikle araç sürücülerini zor durumda bıraktığına da dikkat çekiyor.  

GÖRÜKLE'DE YOL ÇİLESİ 

Görükle sakinleri, yaşadıkları mağduriyeti dile getirdi. Görükle'de yaşayan vatandaşlar araçlarının hasar gördüğünü ve yol çalışmalarının bir an önce tamamlanmasını talep etti. 

Bu durumun risk oluşturduğunu ve araçlarının kullanılamaz hale geleceğini söyleyen bölgede yaşayan bir vatandaş, "Görükle'de yollar felaket durumda. Çalışmalar yarım bırakıldığından araçlarımızla giderken çok zorlanıyoruz. Burada bir ihmalkarlığın olduğunu düşünüyorum. Yeterince önemsenmediği için çalışmaların tamamlanmasında yavaş hareket ediliyor. Şahsen ben aracımla gel git yaparken çok zorlanıyorum. Sürekli yolun durumuna göre yavaşlayıp hızlanmam gerekiyor." şeklinde konuştu. 

"ARAÇLAR ZARAR GÖRÜYOR"

Başka bir vatandaş ise, "Yolların tamir edilmesi gerekiyor ancak bu çalışmaların bir an önce tamamlanması lazım. Dışarıdan gelen sürücüler dikkatsiz olduğu için araçları zarar görüyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Gülsün Arslan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.