Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mudanya'ya modern plaj

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Burfaş tarafından yenilenen Mudanya Plajı açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2024 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2024 14:51
Kaynak: Esmanur Gülbahar
Mudanya'ya modern plaj

Mudanya Plajı açılış töreni, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in katılımıyla gerçekleşti. Açılışa, Başkan Bozbey’in yanı sıra Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, BURFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Işıkyıldız katılım sağladı.

Açılış töreninde konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Mudanya’nın geleceğine imza atma arzusunda olduklarını dile getirdi.

Başkan Bozbey, “Mudanya, çok köklü bir tarihe sahip hatta barışında merkezi diyebiliriz. Hem zengin kültürüyle hem de bizlere bırakılan kültürel miraslarıyla büyüleyici güzellikleriyle her zaman cazibe merkezi haline gelmiştir. Mudanya’nın sahip olduğu eşsiz değerler, ülkemiz içinde son derece önemlidir. Bizler bu eşsiz potansiyeli korumak ve geliştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Mudanya’nın gelecek yıllara daha yaşanabilir, daha nitelikli ve misafirlerin keyifli bir ortam bulacakları alana dönüştürmeye çalışıyoruz. Mudanya Belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Turizmin canlanması için bu projeleri yaşama geçirmek ve Mudanya’nın geleceğini şekillendirme arzusundayız. Hem yerel hem de genel ekonomiye fazla katkı sağlamasını arzuluyoruz.” dedi.

MUDANYA PLAJINDA HUZUR VE GÜVEN ÖNCELİK

Vatandaşların huzurunun öncelik olduğunu vurgulayan Başkan Bozbey, “BURFAŞ Mudanya plajı 200 kişilik kapasiteli kafesi olan, locaları olan, halka hizmet edecek bir alandır. Bu yıl arkadaşlarımız yoğun biçimde mesai sarf ederek burayı bugüne getirdi. İyi bir hizmet ürettikleri için çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kafeterya ‘B kafe’ olarak hizmet verecek. Bu kafelerin sayılarını ve vereceği hizmetin niteliğini artırarak, vatandaşa hizmet etmesini amaçlıyoruz. İnsanı önceliyoruz. Kadın derneklerinin ürünlerini sergilemeleri için de bir alan olacak. Plajlar günlük yaşantımızın bir parçasıdır. Ailemizle birlikte sağlıklı ve kaliteli zaman geçireceğimiz yerlerin başında gelmektedir. Vatandaşın huzuru ve güveni önceliklidir.” şeklinde konuştu.

Göreve geldiği günden beri imkanları 17 ilçeye dağıtmaya çalıştığını belirten Başkan Bozbey şu ifadeleri kullandı:

“İlçelerimizin ihtiyaçlarına bakıyoruz. Her bir vatandaşın hakettiği hizmeti almasını sağlamak bizim en temel sorumluluğumuzdur. Sizlerin mutluluğu bizim en büyük motivasyonumuzdur. Keyif alınacak bir Mudanya için çaba gösteriyoruz. Hep birlikte daha güzel, daha yaşanabilir bir Mudanya için çalışmaya devam ediyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum.”

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, vatandaşların huzurunda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür ederek bu hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

Kaynak: Esmanur Gülbahar

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.