Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müziğin ender buluşması Bursa'da yaşandı

Türkiye’nin en uzun soluklu uluslararası festivali unvanına sahip olan ve bu yıl 62.'si düzenlenen Uluslararası Bursa Festivali kapsamında Mercan Dede, Hayko Cepkin ve Ceza, Bursa Merinos Park'ta aynı sahnede konser verdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 22:33
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 23:13
Kaynak: Ersel Nalbant

ERSEL NALBANT/HERKES DUYSUN

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla, ATIŞ Şirketler Grubu ana sponsorluğunda bu yıl 62.’si düzenlenen ‘Uluslararası Bursa Festivali, bu akşam Mercan Dede, Hayko Cepkin ve Ceza'yı aynı sahnede ağırladı.

Sufi müziğini etnik enstrüman ve sanatçılarla zenginleştirip, elektronik müzikle harmanlayan ünlü besteci Mercan Dede, alternatif metal ve Anadolu Rock müzik tarzı ile tanınan Hayko Cepkin ve Türk rap müzisyeni Ceza Bursalılara hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşattı.

Merinos Park'ı hınca hınç dolduran Bursalılar Mercan Dede, Hayko Cepkin ve Ceza'nın şarkılarıyla müzik dolu bir gece ve eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Yaklaşık iki saat süren konser boyunca Mercan Dede, Hayko Cepkin ve Ceza hayranları bir an olsun yerlerinde duramadılar.

Kaynak: Ersel Nalbant

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.