Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özgür Özel Harmancık Belediyesini ziyaret etti: "Bizim kavgamız asgari ücret kavgasıdır"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bir dizi ziyaret için geldiği Bursa'da yeni adresi Harmancık Belediyesi oldu. Özel, ziyaret sırasında yaptığı açıklamalarda, "Birileri istiyor ki kavga olsun. Elbette kavga ederiz. Ama kimlik kavgası yapmayız. Onlarla vereceğimiz kavga asgari ücretin, çiftçilerin kavgasıdır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2024 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2024 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
Özgür Özel Harmancık Belediyesini ziyaret etti: "Bizim kavgamız asgari ücret kavgasıdır"

CHP Lideri Özgür Özel, Bursa'daki ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Pek çok belediyeyi ve il, ilçe parti temsilciliklerine ziyarette bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özel'in yeni adresi Harmancık Belediyesi oldu. Özel, Harmancık Belediye Başkanı Haşim Ali Arıkan ile görüştü. 

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Özel, kendisini bekleyen çocuklarla da fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Özel, ardından Arıkan’ı makamında ziyaret etti.

Özgür Özel'e Bursa ziyaretlerinde, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa Milletvekili Kayıhan Pala, CHP Genel Başkan Yardımcıları Zeliha Aksaz Şahbaz, İlhan Uzgel ve Gökan Zeybek de eşlik etti.

"KİMLİK KAVGASI YAPMAYIZ"

Açıklamasında AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'ye yönelik de değinen Özel, "Birileri istiyor ki kavga olsun. Elbette kavga ederiz. Ama Tayyip Beyle, Devlet Beyle onlar istiyor diye kavga etmeyiz. Kimlik kavgası yapmayız. Onlarla vereceğimiz kavga asgari ücretin kavgasıdır, çiftçilerin kavgasıdır" diye konuştu.

ANKETLERE İLİŞKİN DEĞERLENDİRME

CHP'nin Bursa'da 2 oydan 1'ini aldığını söyleyen Özel, "Dediler ki CHP'ye oy vermeyin. CHP gelirse onlar ezanı susturacaklar, bayrağı indirecekler dediler. 1 yıl sonra seçim yaptık. CHP Bursa'da 2 oydan 1'ini aldı. Türkiye'de yüzde 38 oy alarak birinci parti oldu" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.