Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şevval Sam D&R Turnesinde Bursalılara da “Rock’ı Sevdirdi”

Ünlü sanatçı Şevval Sam, ikonik rock şarkılarını alaturka ile buluşturduğu “Rock’ı Severiz” adlı yeni albümünün imza gününde şarkıları ve sohbetiyle Bursalıları adeta büyüledi. Sam’ın 30’uncu sanat yılı kapsamında D&R’ın Bursa Downtown mağazasında düzenlenen imza günü ve söyleşide cemiyet hayatının ünlü isimleri ve Bursalı sanat severler bir araya geldi. Sam, bir de kitap müjdesi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 19:50
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 20:07
Kaynak: Ersel Nalbant
Şevval Sam D&R Turnesinde Bursalılara da “Rock’ı Sevdirdi”

ERSEL NALBANT/HERKES DUYSUN

Türk müziğinin kadife sesli sanatçısı Şevval Sam, rock ve alaturkayı kendi tarzıyla tek potada harmanladığı “Rock’ı Severiz” adlı yeni albümünün plak tanıtımı kapsamında Bursa'da sevenleriyle bir araya geldi.

Sam, D&R’ın Bursa Downtown mağazasında düzenlenen imza günü ve söyleşisi Bursalılar tarafından büyük ilgi gördü. Modaratörlüğünü D&R pazarlama direktörü Nalan Demircioğlu’nun yaptığı söyleşide Şevval Şam samimi açıklamalarda bulundu. Baştan sona sanatla dolu geçen buluşmada Sam’ın 30’uncu sanat yılı da kutlandı.

Bursalılar için hem yeni albümünden bazı şarkıları hem de klasikleşmiş eserlerinden seslendiren Sam, kendisini görmeye gelen hayranlarının tüm sorularını yanıtladı. D&R mağazasında kendisini bekleyen yoğun kalabalığın ısrarları üzerine plağından şarkılar da seslendiren Şevval Sam, sevenlerin gönlünde bir kez daha taht kurdu.


BU PLAK BENİM İÇİN YENİ BİR HEYECAN YENİ BİR DENEYİM OLDU

Sevenlerinin sorularını yanıtlayan Şevval Sam, “Bu plak benim için yeni bir heyecan yeni bir deneyim oldu. Bu aslında bir eşikti ve ben o eşiği atlamaya cesaret ettim. Tıpkı soğuk suya girmek gibi. Cesaret edip bu sulara atladım. Plağın gördüğü ilgi bana yine doğru bir iş yaptığımı gösteriyor. Aslında hepimizin hayatı böyle eşiklerle dolu. Kendi yolculuğumda yaşadığım tüm bu dönüm noktalarını hikayeleştirmeyi planlıyorum.” Dedi.



“KUŞLAR UÇAR ŞEVVAL ŞARKI SÖYLER” KİTAP OLACAK!



Bir de kitap yazacağının müjdesini veren Şevval Sam, “Kuşlar Uçar Şevval Şarkı Söyler adlı bir kitap yazmayı düşünüyorum. Tıpkı bu plak gibi benim hayatımda önemli yeri olan tüm kararlarım, cesaret ettiklerim, yaptıklarım yapamadıklarım bu kitapta olacak. Ve bu kitabı da çok yakında yine D&R raflarında bulacaksınız” dedi.

Şevval Sam, Downtown Kültür Sanat Koordinatörü Ahmet Erdönmez'e plağını imzaladı.

Kaynak: Ersel Nalbant

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.