Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SMA'lı bebek Kıvanç için Karacabey'de yardım seferberliği

Bursa'nın Karacabey ilçesinde SMA hastası bebek Kıvanç Karan Sönmez için gönüllüler seferber oldu. Kıvanç bebeğin tedavi masraflarını karşılayabilmek adına Salı Pazarı'nda ikinci el eşyalar satılarak bağış toplanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 15:25
Kaynak: Ersel Nalbant
SMA'lı bebek Kıvanç için Karacabey'de yardım seferberliği

Kıvanç Karan, henüz dört buçuk aylıkken SMA (Spinal Müsküler Atrofi) teşhisi konulan bir bebek. Tedavi masrafları oldukça yüksek olan bu hastalık için gönüllüler el ele verdi.

Kıvanç bebeğin gönüllülerinden Emine Sönmez, "Bebeğimizin tedavi masraflarının sadece yüzde 25'ini toplayabildik. Tamamını toplamak için Bursa ve Karacabey halkından yardım bekliyoruz." dedi.



SALI PAZARI'NDA YARDIM ETKİNLİĞİ

Her hafta Salı Pazarı'nda düzenlenen yardım etkinliğinde, gönüllüler ikinci el eşyalar satarak Kıvanç bebeğin tedavi parasını toplamaya çalışıyor.

Emine Sönmez, "Biz de bu pazar yerinde ikinci el ürünleri satarak destek toplamaya çalışıyoruz. Halkımızın yardımları bizim için çok değerli. Her katkı, Kıvanç bebeğimizin tedavisine bir adım daha yaklaşmamızı sağlıyor." şeklinde konuştu.



BURSA VE KARACABEY HALKINA ÇAĞRI

Kıvanç bebeğin ailesi ve gönüllüleri, Bursa ve Karacabey halkına seslenerek daha fazla destek bekliyor. Gönüllüler, herkesin katkısıyla Kıvanç bebeğin sağlığına kavuşması için umutların artacağını ifade ediyorlar.



Gönüllüler ayrıca, maddi yardımda bulunmak isteyen vatandaşların, belirlenen bağış hesaplarına desteklerini iletebileceklerini diye vurguladı.

Kaynak: Ersel Nalbant

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.