Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

 Tosyöv Bursa Kadın Komitesi'nden 'Geleceğe Seslenen Kadınlar' Projesi

TOSYÖV Bursa Kadın Komitesi üyeleri Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi’ni ziyaret ederek birlikte yapılabilecek çalışmaları değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
 Tosyöv Bursa Kadın Komitesi'nden 'Geleceğe Seslenen Kadınlar' Projesi

TOSYÖV Bursa Kadın Komitesi Başkanı Ruhiye Çetin ile Komite üyelerinden oluşan heyet Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Derya Şimşek Aksakal, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Elif Yuvayapan, Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Energin ve Kadın Meclisi Kolaylaştırıcısı Merve Güneri ile görüştüler.

Bu anlamlı ziyarette proje koordinatörü Ametrin Danışmanlık sahibi Hilal Ilgın, TOSYÖV Bursa Kadın Komitesi üyesi Gizem Taşkut, MC Kompresör sahibi Leyla Uyar ve Ametrin Danışmanlık’tan Ülker Denizsever de destekleriyle bulundular.

Ametrin Danışmanlık koordinatörlüğünde, Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi ile TOSYÖV Bursa Kadın Komitesi tarafından birlikte yürütülen ‘Geleceğe Seslenen Kadınlar’ projesinin de değerlendirildiği görüşmenin ardından açıklama yapan TOSYÖV Bursa Kadın Komitesi Başkanı Ruhiye Çetin şunları söyledi:

“Üniversitelerin 3. ve 4. sınıfında okuyan kız öğrencilerimize yönelik başlattığımız ‘Geleceğe Seslenen Kadınlar’ Projesi, geleceğin güçlü, başarılı kadın liderlerini yetiştirme hedefiyle yoluna devam ediyor. Bu proje, genç kadınlarımızın özgüven kazanmasına, kariyer yolculuklarına emin adımlarla başlamalarına katkıda bulunuyor. Birlikte yarınları inşa ederken, onların sesini daha da güçlü duyurmak için var gücümüzle çalışıyoruz.”

TOSYÖV Bursa Kadın Komitesi düzenlediği etkinlikle 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Gününü de kutladı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.