Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tel Aviv’de OHAL! Ben Gurion Havalimanı’nda trafik durduruldu

Tel Aviv-Beyrut-Tahran hattında tansiyon her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Hizbullah’ın Tel Aviv banliyölerindeki Nirit bölgesini füzelerle bombalamaya başlamıştı. Patlamaların ardından İsrail basını başkent Tel Aviv’de olağanüstü hal ilan edildiğini duyurdu. Ben Gurion Havalimanı’nda tüm hava trafiğinin durdurulduğu bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
Tel Aviv’de OHAL! Ben Gurion Havalimanı’nda trafik durduruldu

İsrail güne siren sesleri ile başlarken, Hizbullah, Tel Aviv'deki Nirit bölgesini füzelerle bombaladığını duyurdu. Al Jazeera'da yer alan bilgilere göre saldırısı sonrası Ben Gurion Havalimanı'ndaki tüm hava trafiği durduruldu, Tel Aviv bölgesinde olağanüstü hal ilan edildi. Saldırılarda can kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

İsrail Savunma Kuvvetleri, Hayfa, Akka ve çevre bölgelerde daha önce duyulan siren seslerinin ardından açıklama yaparak Lübnan'dan atılan beş füzenin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Ordu, daha sonra son saldırıda 5 roketin İsrail'in merkezini, 15 roketin ise kuzeyi hedef aldığını açıkladı.

Son dakika...İsrailde siren sesleri, Hizbullahtan füzeli saldırı  Hava trafiği durduruldu, Tel Avivde OHAL

Hizbullah ise Tel Aviv'deki Nirit bölgesini füzelerle bombaladığını duyurdu. Telegram üzerinden yapılan paylaşımda saldırıların Gazze'deki Filistinlilerle dayanışma ve Lübnan halkını savunma amaçlı olduğu belirtildi.

 Al Jazeera'da yer alan haberlere göre Hizbullah'ın füzeli saldırısı sonrası Ben Gurion Havalimanı'ndaki tüm hava trafiği durduruldu, Tel Aviv bölgesinde olağanüstü hal ilan edildi.

Saldırılarda can kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.