Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Özer'den özel okul açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, özel okul zamlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. TEFE ve TÜFE'nin dikkate alınacağını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2023 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2023 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.herkesduysun.com/
Bakan Özer'den özel okul açıklaması


Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ‘Vefatının 61. Yılı Hatırasına Ahmet Tevfik İleri Anma Programı’na katılmak üzere geldiği Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Özel okullara zam olup olmayacağıyla ilgili açıklama yapan Özer, şunları kaydetti:
“Geçen hafta özel öğretim kurumlarının temsilcileriyle bir araya geldik. Buradaki amacımız sadece 2023 yılında özel eğitim kurumlarının ücretinin ne olacağıyla ilgili değildi. Yaşamış oldukları sorunları, daha iyi ve kaliteli bir şekilde hizmet verebilmek için çözülmesi gereken problemleri bizlere aktardılar. Biz de kanaatlerimizi kendileriyle paylaştık. İnşallah bu hafta içerisinde tüm TEFE (Toptan Eşya Fiyat Endeksi) ve TÜFE (Tüketici Fiyat Endeksi) oranları belirlendikten sonra yeni oluşacak zammı tekrar özel eğitim kurumları yöneticileriyle bir araya gelerek, olgunlaştırarak kamuoyuna paylaşacağız. Şu anda özel eğitim kurumlarının zammının ne olacağıyla ilgili hiçbir bilgi paylaşımı söz konusu değil.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.