Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karsan, FIAA Uluslararası Otobüs Fuarı'nda yeni model ve teknolojilerini tanıttı

Karsan, İspanya'nın başkenti Madrid'de gerçekleştirilen FIAA Uluslararası Otobüs Fuarı'nda yeni model ve teknolojilerini sergiledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 17:42
Kaynak: AA
Karsan, FIAA Uluslararası Otobüs Fuarı'nda yeni model ve teknolojilerini tanıttı

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Karsan, hidrojen, elektrikli ve otonom araçlarıyla 3 farklı teknolojiyi birden katılımcıların beğenisine sundu.

Avrupa pazar lideri e-JEST, dünyanın ilk ve tek açık trafikte yolcu taşıyan Seviye-4 otonom otobüsü Otonom e-ATAK ve çevreci vizyonu temsil eden e-ATA HYDROGEN modellerini fuarda sergileyen Karsan, elektrik, hidrojen ve otonom teknolojili mobilite çözümünü aynı çatı altında sunabilen tek marka olarak dikkati çekti.

Karsan, İspanya'daki varlığını daha da güçlendirme yolunda önemli bir adım atarak E-buskar'ın tamamını satın almak üzere anlaştı. Karsan'ın İspanya'daki faaliyetlerini kendi iştiraki ile yürütme yönündeki bu stratejik kararı, markanın bu pazara verdiği önemi bir kez daha ortaya koyuyor.

Yeni yapılanma stratejisi kapsamında güçlü bayi işbirlikleri ile de Madrid, Barselona ve Malaga'daki bölgesel ofisleri üzerinden ülkedeki operasyonlarını Kuzey İspanya, Endülüs, Katalonya ve Kanarya Adaları olmak üzere dört ana bölgeye ayırarak yönetmeyi planlıyor. Bu süreçte, 27 farklı servis noktası oluşturma hedefine yönelik görüşmeler sürdürülüyor.

Karsan İspanya'da FIAA Otobüs Fuarı'na Katılıyor - Ticari araçlar, hafif  ticari, pick-up, kamyon, otobüs

Geniş hizmet ağıyla İspanya genelinde müşterilerine kesintisiz ve yüksek standartta hizmet sunmayı amaçlayan Karsan, pazarın en güçlü oyuncularından biri olmayı hedefliyor.

İspanya pazarına 2022 yılında giriş yapan Karsan, bu pazardaki büyümesini sürdürüyor. 19 şehirde hizmet veren elektrikli araç filosunu genişletmeyi hedefleyen Karsan, yıl sonuna kadar Sabadel şehrine ilk 12 metrelik e-ATA otobüs filosunu teslim edecek. Bu teslimatın ardından, şirketin ülkedeki toplam elektrikli araç sayısı 41'e ulaşacak. Tamamı Karsan'ın iştiraki olan E-buskar'ın yönetimi altında ve stratejik bayi ağıyla, daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı hedefliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karsan Ticari İşler Genel Müdür Yardımcısı Deniz Çetin, Karsan olarak "Müşteri neredeyse biz de oradayız" yaklaşımıyla hareket ettiklerini belirtti.

Çetin, İspanya'daki geniş hizmet ağı planlarının, müşterilerinin ihtiyaçlarına en hızlı şekilde yanıt vermelerini sağlayacağını belirterek, "Hedefimiz, bu pazarda kalıcı bir oyuncu olmak." ifadesini kullandı.

Hedeflerinin, bu pazarda güçlenerek büyümek olduğunu ve satış ve servis ağlarını genişleterek bu hedefe emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Çetin, "Müşterimizin yanında olmak bizim için en büyük öncelik. Almanya ve İtalya'da konumlanmış yedek parça depolarımız sayesinde Avrupa'nın dört bir yanına hızlı sevkiyat yapabiliyoruz. Ayrıca, uzaktan tespit ve destek uygulamamızla anlık müdahale sağlayarak sorunları hızla çözebiliyoruz." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.