Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SGK ve İŞKUR’dan bilgilendirme toplantısı

Manisa Ticaret Borsası ev sahipliğinde üye işletmelerin sosyal güvenlik ve istihdam alanlarında güncel bilgilere sahip olması amacıyla Sosyal Güvenlik Kurumu Manisa İl Müdürlüğü ve Manisa İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından toplantı düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 15:47
Kaynak: İHA
SGK ve İŞKUR’dan bilgilendirme toplantısı

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü ile Manisa İl Müdürlüğü ve Manisa İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından Manisa Ticaret Borsası ev sahipliğinde işverenler ve çalışanlara istihdam teşvikleri konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı. Manisa Ticaret Borsası’na üye işletmelerin sosyal güvenlik ve istihdam alanında karşılaştıkları sorunlar, güncel uygulamalar ve kanunlaşan teşvikler hakkında bilgi edinilmesi, mesleki eğitim kursları, İş başı eğitim programları, KİPAP, sigorta prim teşvikleri kapsamında sağlanan destekler, yabancı istihdamında çalışma izni yükümlülükleri ve başvuru şekli, yeni istihdamda ücret ve asgari ücret desteği gibi birçok konularda bilgi verildi.


Yapılan toplantı hakkında bilgi veren Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, “Borsa olarak gerçekleştireceğimiz bu ve benzeri iş birliği projeleri ile Manisa’nın nitelikli iş gücünü daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz. Bu toplantının, işverenlerimiz ve sektör temsilcilerimiz için bilgi alışverişi yapma, İŞKUR ve SGK’nın sunduğu hizmetler hakkında daha kapsamlı bilgi edinme fırsatı sunduğuna inanıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.