Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'ndan dikkat çeken Narin sözleri

Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'nun Narin Güran cinayetiyle ilgili açıklamaları dikkat çekti. Ensarioğlu, aileye zarar vermemek adına detay vermekten kaçındığını belirtti. Açıklamalarının çarpıtıldığını vurgulayarak, aile üyelerinin gözaltına alınmamalı olduğu şeklinde bir açıklamasının olmadığını belirtti. Soruşturma devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 21:17
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 21:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.herkesduysun.com/
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'ndan dikkat çeken Narin sözleri

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'nun cesedi bulunan Narin ile ilgili canlı yayındaki sözleri dikkat çekti. Ensarioğlu, "Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var" dedi. Ensarioğlu'nun konuşmalarından bazı yerlerin çarpıtılması üzerine yeni bir açıklama geldi. Ensarioğlu, aile fertleriyle ilgili 'gözaltına alınmamalı' şeklinde bir açıklamasının olmadığını belirterek, sözlerinin çarpıtıldığına dikkat çekti

21 Ağustos'ta Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi, 19 gün sonra bu sabah bulundu. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin'in cesedinin daha önce arama yapılan Eğertutmaz Deresi'nde bir kez daha yapılan arama çalışmaları sırasında bir çuval içerisinde, üzeri taş ve ağaç dallarıyla kaplanmış bir şekilde bulunduğunu açıkladı. Soruşturma tüm hızıyla devam ederken, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi.

"KONU ÇOK HASSAS"

Narin soruşturması kapsamında, 21 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, gözaltına alınanlar arasında anne, baba, kardeşleri ve akrabaları da bulunuyor.  AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu ise Narin cinayetiyle ilgili SÖZCÜ TV'ye açıklamalarda bulundu. Ensarioğlu, soruşturmada gizlilik olduğunu hatırlatarak, "Ayrıca son aşamaya gelindi. Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var. Çünkü aile de bizim dostlarımız. Konu çok hassas. Onları da çok fazla üzecek bir şey söylemek istemiyoruz. Bir taraftan aile çok büyük acı yaşarken, aile bireylerinden tutuklama ve yeni gözaltılar var... Onları daha fazla yaralayacak, somut bir delile oturtmadan, ilgili birimler tarafından netleştirilmeyen bir şeyi bizim ifade etmemiz de doğru değil" şeklinde konuştu.

"ÇARPITARAK FARKLI YÖNLERE ÇEKMEYE ÇALIŞANLARIN NİYETİ ORTADADIR"

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sözlerinin çarpıtılmaya çalışıldığını belirtti. Ensarioğlu, "Bu akşam Sözcü TV'ye bağlandığım canlı yayında, Narin kızımızla ilgili söylediklerim son derece açık ve nettir. Böylesine acı bir olay üzerinden siyaset yapmaya çalışanlar, toplumun acısını istismar etmeye kalkışanlar, ahlaki değerlerden tamamen yoksundur.  Bu durumu çarpıtarak farklı yönlere çekmeye çalışanların niyeti ortadadır.

ENSARİOĞLU: 'GÖZALTINA ALINMAMALI' ŞEKLİNDE BİR AÇIKLAMAM YOKTUR

Canlı yayında da açıkça ifade ettiğim gibi, olayla ilgili adli süreç büyük bir titizlikle yürütülmektedir. Aile fertleriyle ilgili 'gözaltına alınmamalı' şeklinde bir açıklamam kesinlikle bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızın bu tür yalan ve çarpıtmalara itibar etmemesini önemle rica ediyor, yayının tamamını izleyip değerlendirme yapmalarının daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.