Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aksaray'da feci kaza! Bakan Yerlikaya, kaza anına ait görüntüleri paylaştı

Aksaray-Ankara kara yolunda sürücünün kontrolünden çıkan otobüsün devrilmesi ile meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 33 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kaza anını ait görüntüleri paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
Aksaray'da feci kaza! Bakan Yerlikaya, kaza anına ait görüntüleri paylaştı

Aksaray-Ankara kara yolu Acıpınar Mevkisi'nde sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen yolcu otobüsü devrildi. Olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, üçü ağır 33 kişi yaralandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili üç savcının görevlendirildiğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabında kaza anına ait güvenlik kamerası görüntülerini paylaştı.

Bakan Yerlikaya paylaşımına şu ifadeleri ekledi:

"Aksaray Merkez ilçe E-90 karayolu üzerinde, Balıkesir'den Kapadokya bölgesine seyir halinde bulunan ve içerisinde 2 şoför, 1 rehber ve 41 yolcunun bulunduğu tur otobüsü yoldan çıkarak devrilmiştir. Kazada maalesef 7 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 2 vatandaşımız ağır olmak üzere 33 vatandaşımız da yaralanmıştır. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

Bakan Yerlikaya daha sonrasında bir paylaşım daha yaparak ölü sayısının artmadığını duyurdu. Yerlikaya'nın paylaşımı şu şekilde:

"YENİ BİLGİ: Şükürler olsun 1 hastamız doktorlarımız tarafından hayata döndürüldü. Hastamızın tedavisi ağır yaralı olarak yoğun bakımda devam ediyor. Dualarımız yaralılarımız için. Maalesef 6 vatandaşımız vefat etti, 3 ‘ü ağır 34 vatandaşımız yaralandı."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.