Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Göktaş: İstanbul'da iki genç kızımızın vahşice katledilmesi hepimizin ciğerini yaktı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "İstanbul'da iki genç kızımızın vahşice katledilmesi hepimizin ciğerini yaktı. Kadına yönelik şiddeti ve kadın cinayetlerini bu coğrafyadan kazımak için mücadelemizi amasız, fakatsız, sıfır tolerans ilkesiyle kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 23:37
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 23:38
Kaynak: İHA
Bakan Göktaş: İstanbul'da iki genç kızımızın vahşice katledilmesi hepimizin ciğerini yaktı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Bakan Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbul'da iki genç kızımızın vahşice katledilmesi hepimizin ciğerini yaktı. Bakanlık olarak kadına yönelik şiddeti ve kadın cinayetlerini bu coğrafyadan kazımak için mücadelemizi amasız, fakatsız, sıfır tolerans ilkesiyle kararlılıkla sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Göktaş, "Bu mücadelede yalnız olmadığımızı biliyoruz. Bugün ciğeri yanan herkes bizim yol arkadaşımızdır. Şiddetin yanında şiddeti doğuran sebepleri de ortadan kaldırmak ve kadın cinayetlerini engellemek için ilgili tüm kuruluşlarla iş birliği içinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Merhumelere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Psikososyal destek başta olmak üzere her konuda ailelerimizin yanındayız" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.