Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Banu Parlak'ın köpeği, başka bir köpeğe saldırdı

Sosyal medya fenomeni ve şarkısı Banu Parlak’ın köpeğinin başka bir köpeğe saldırdığı görüntüler gündem oldu. Köpeğini tasmasız gezdirdiği belirtilirken, saldırıya uğrayan köpeğin hayatını kaybettiği söylendi.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
Banu Parlak'ın köpeği, başka bir köpeğe saldırdı

Dilan Polat ile pek çok sorun yaşamasıyla gündeme gelen fenomen Banu Parlak bu sefer de köpeği ile konuşuluyor. Parlak’ın tasmasız olarak gezdirdiği ‘Drogo’ isimli alabay cinsi köpeği, sitedeki komşularının köpeğine saldırdı. Saldırıya uğrayan ‘Leo’ isimli köpeğin ise hayatını kaybettiği belirtildi.

İstanbul Beylikdüzü Marmara Mahallesi’ndeki lüks sitede yaşayan Parlak, köpeği Drogo ile yürüyüşe çıktı. Banu Parlak’ın tasmasız gezdirdiği öne sürülen köpeği Drogo, komşuları Yasemin Kılıç’ın köpeği Leo’ya saldırdı.

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın köpeği, komşusunun köpeğini  parçalayarak öldürdü -

Banu Parlak’ın elinden kurtulduğunu öne sürdüğü Drogo’yu Leo’dan zor ayırdıklarını belirtildi.

Yasemin Kılıç’ın da kolunu yaralayan Drogo’nun saldırısı sonrası Leo isimli köpek ağır yaralı halde veterinere götürüldü. Hızla tedaviye başlanan Leo, hayata tutunamadı.

Dostlarını kaybetmesinin acısını yaşayan Kılıç ailesi, olayın ardından Banu Parlak ile tartıştı. İddialara göre, Parlak’ın destek için çağırdığı kişiler de Kılıç ailesine saldırdı. Tartışma sonrası iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu.

Şarkıcı ve güzellik Merkezi sahibi Banu Parlak'ın köpeği komşusunun  köpeğini öldürdü - Gündem Haberleri

“BİRLİKTE 6 KİŞİLİK MUTLU BİR AİLEYDİK”

Banu Parlak’ın köpeğini tasmasız gezdirmemesi konusunda daha önce uyardığını dile getiren Emin Kılıç, 'Biz Leo ile birlikte 6 kişilik mutlu bir aileydik. Yanımızda oturan Banu Parlak'ın çok büyük bir köpeği vardı. Kendisine defalarca söylememize rağmen tasmasız şekilde sitede gezdiriyordu. Dün 4 sıralarında köpeğimize saldırdı. Yoğun bakıma yatırıldı Leo. Bu sabah ise ölüm haberini aldık. Bizim canımız gitti. Ama Banu Parlak hala gülerek bizi suçluyor' ifadelerini kullandı.

Banu Parlak'ın köpeği dehşet saçtı! Komşusunun köpeğini parçaladığı anlar -  Magazin Haberleri

“HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ BİZİ SUÇLUYOR”

Köpeğini kaybetmenin acısını yaşayan Yasemin Kılıç ise “Sen bir katilsin” diyerek sert açıklamalarda bulundu. Kılıç açıklamalarında, “Leo'yu dolaştırırken Banu Parlak'ın köpeğini gördük. Bahçe içerisinde tasmasız dolaşıyordu. Annem ile birlikte onunla karşılaşmamak için yolumuzu değiştirdik ancak tam içeri girerken Banu Parlak köpeği ile birlikte tasmasız şekilde çıktı. Köpek anında koşarak geldi. Leo'ya saldırdı. Köpeğin koştuğu Leo'yu parçaladığı an gözümden gitmiyor. Ben gece uyuyamadım. Hala hiçbir şey olmamış gibi güle güle bizi suçluyor. Bana saldırmaya çalıştılar. Ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum. Banu Parlak sen bir katlisin. Bu vicdan azabıyla nasıl yaşayacaksın” şeklinde konuştu.

“MADDİ GÜCÜNE GÜVENİYOR”

Emin Kılıç konuyla alakalı sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak, “Bu Banu Parlak hakkında bir ihbardır. Defalarca uyarılmasına rağmen büyük köpeğini başıboş ve tasmasız şekilde dolaştırıp bizim can dostumuzun hayatını kaybetmesine ve kardeşimizin yaralanmasına sebebiyet vermiştir. Şu an ise pişkin tavırlarına ve tehditlerine devam edip maddi gücüne güvenmekte. Kendisi durumun neye yol açtığını bilmesine rağmen medyaya düşmemek ve göz korkutmak çabası ile evimizin kapısına dayanarak bizlere çevresi vasıtasıyla tehditler ve hakaretler savurmuştur. Gereğinin yapılmasında yasal yollara başvurarak hakkımızı aramaya çalışıyoruz fakat görüntüleri yayarak bu tarz insanların ne tür facialara yol açtığını ve takipçilerinden buldukları destekle her şeyi yapabileceklerini sanmaları hakkında insanların bilgilenmesi ve neye yol açtıklarını görmeleri için bu haberi paylaşıyorum” sözlerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.