Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da sıcaklar yükseldi, klimaya rağbet arttı

Bursa’da artan sıcaklar klima talebini patlattı, bakım ve onarım işlemlerinde ciddi yoğunluklar yaşanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 14:44
Kaynak: Musa Yeşildağ
Bursa’da sıcaklar yükseldi, klimaya rağbet arttı

Bursa'da yaz mevsiminin en sıcak günlerinin başlamasıyla birlikte vatandaşlar serinlemek için klima kullanımına yöneldi. Ancak bu yoğun talep, klima bakım ve onarım hizmetlerinde beklemelere yol açtı.

Bölgedeki klima servisleri, ufak arızalar nedeniyle yoğun talep altında kaldı. Vatandaşlar, sıcaktan etkilenmemek için klima bakım ve onarımı için günlerce randevu sırası beklemek zorunda kalıyorlar.

Konuyla ilgili açıklama Herkes Duysun’a değerlendirmede bulunan Klima Sistemleri Uzmanı Selman Kızılkaya klima bakımlarının aksatılmaması gerektiğini vurgulayarak, "Güvenilir ve TSE belgeli mesleki yeterlilik belgesine sahip servisleri tercih edin. Yaz aylarında bakım için önceden randevu almanızı öneririm" dedi.

Kızılkaya ayrıca, “Yoğunluğa rağmen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için ekstra çaba sarf ediyoruz. Klima kullanıcılarının, sıcak günlerin etkilerinden korunabilmek için periyodik bakımları ihmal etmemesi gerekiyor. Bizim ekiplerimiz sahada aktif şekilde çalışıyor. Sıcak havalardan dolayı klima bakım ve onarımına yoğun ilgi var. Vatandaşlarımızı mağdur etmeden hizmet vermeye çalışıyoruz ama erken randevu önemli. Klimanın bozulması için beklemeye gerek yok. En azından ev tipi klimaların yıllık bakımlarının yaptırılması önemli.” şeklinde konuştu.

Kızılkaya klima alacak vatandaşlar için de ev tipi klima fiyatlarının 30 bin tl civarından başladığını dile getirdi. 

Kaynak: Musa Yeşildağ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.