Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa terminalinde bayram hareketliliği

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar Bursa terminalinin yolunu tuttu. Henüz tam anlamıyla yoğunluk oluşmasa da özellikle 16 Haziran’da okulların tatile girmesiyle birlikte bir yoğunluğun yaşanacağını söyleyen yetkililer bilet fiyatlarına getirilen zammı da hatırlatarak bilet alacakları uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2023 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2023 10:04
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa terminalinde bayram hareketliliği

M. TAHA ÇELİKBAŞ/HERKES DUYSUN

Her bayram olduğu gibi bu bayramda tatilini memleketinde ailesi ve sevdikleri ile geçirmek isteyen vatandaşlar şimdiden biletlerini aldı. Terminallerde ise hareketlilik yavaş yavaş kendini göstermeye başlarken yakın zamanda otobüs biletlerine getirilen zamlar ise vatandaşı yolculuk yapma konusunda biraz zorladı.

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bir otobüs firmasında vardiya amiri olan Yunus Doli terminaldeki son durumu anlatırken bilet fiyatlarına getirilen zam konusunda da bilet alacak olan vatandaşları uyardı. Doli, “Sektör ilk etapta okulların kapanmasını bekliyor. Haziran’dan sonra biraz daha yoğunluğa elverişli bir hareketlilik gözüküyor. Aynı zamanda arefe gününü bekliyoruz. Bilet fiyatlarına baktığımızda ise şu an 16 Haziran’dan sonrası için bir zam yapıldı. Zaten internetten girip baktığınızda 15 Haziran ile 16 Haziran arasında farklar var. Bayram zamanı bilet alacak yolcularımız biletlerini zamlı olarak alacaklar.” dedi.

EK SEFERLER İÇİN TEDBİRLER HAZIR

Ek seferler için de tedbirlerin alındığını söyleyen Yunus Doli, “Kendi firmamız bünyesinde ek seferler için yeni sıfır otobüslerimiz hazırlanıyor. Diğer firmaların da katılımcı araçları olacaktır. Seferlerin yeterli olacağını düşünüyorum” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.