Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazzelilerin direnişini kıramadılar"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Uluslararası platformda Filistin halkının sesi, savunucusu olan biziz. İlk gün nerede duruyorsak bugün de aynı yerde dimdik duruyoruz. İsrail'e karşı ekonomik tedbir uygulayan yegane devlet biziz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 18:35
Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazzelilerin direnişini kıramadılar"

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

Miletimizin her kesimiyle bir araya geldik, kapısını çaldık. Milletimizi dinledik, kendimizi hesaba çektik, ayna tuttuk. 

"MİLLETİMİZ MUHALEFETE GÜVENMİYOR"

Vatandaşlarımız muhalefet aktörlerine güvenmiyor, muhalefetin söylemlerine prim vermiyor, onlardan kendisine hayır geleceğine asla inanmıyor.

Zaman zaman serzenişte bulunsa da insanımız son kertede AK Parti'ye ve Cumhur İttifakı'na güveniyor, itimat ediyor. Bu süreçte öfke ve nefret diline prim vermeyecek, nezaketle hoşgörüyle gönüller fethederek yolumuzda ilerleyeceğiz. Her türlü zorluğun üstesinden geleceğimize milletimiz inanıyor. AK Parti olarak bize verilen desteğin kıymetini biliyoruz, oy veren kardeşlerimizin beklentilerinin farkındayız.

Türkiye buluşmaları, AK Parti’nin milletimizin kalbindeki yerini bir kez daha teyit etmiştir.

8. Büyük Olağan Kongremiz, milletimizin partimizden taleplerinin hayata geçirildiği ana zemin olacaktır. Kongre sürecimizi tazelenmenin, yenilenmenin, bununla birlikte büyük bir kucaklaşmanın vesilesine dönüştürmek arzusundayız. AK Parti'nin ufkuna, vizyonuna sahip, dürüst, çalışkan, donanımlı, millet, memleket sevdalısı yeni isimlerle kadrolarımızı tahkim ve takviye edeceğiz.

Makamlar, rütbeler, koltuklar değişebilir ama AK Parti'nin temsilcisi olduğu kutlu dava ilelebet payidar kalacaktır. Biz çıkar birliği değil kader birliği yapmış bir partiyiz. 

Hamas'a terör örgütü olarak bakmıyorum

"GAZZELİLERİN DİRENİŞİNİ KIRAMADILAR"

Dünyanın gözü önünde 50 bine yakın insan katledildi. Ne yaparlarsa yapsınlar Gazze halkının direniş zeminini kıramadılar. Gazzeli kardeşlerimiz tüm imkansızlıklara rağmen ümmetin yüz akı olarak 364 gündür siyonist işgalcilere karşı kahramanca direniyor.

Uluslararası platformda Filistin halkının sesi, savunucusu olan biziz. İlk gün nerede duruyorsak bugün de aynı yerde dimdik duruyoruz. İsrail'e karşı ekonomik tedbir uygulayan yegane devlet biziz.

Dini fanatizm ile hareket eden İsrail hükümetinin hedefi bellidir. Batılı güçler, bunların asıl niyetlerini çok iyi bildikleri halde Holokost utancından dolayı Netanyahu ve katliam çetesine seslerini çıkaramamaktadırlar.

"KANLA, SİNSİ PLANLAR UYGULANIYOR"

Katil İsrail'im niyeti, hedefi belli. Sınırların kanla çizilmesi için sinsi plan uygulamaya konuldu.

İşgal ve istila politikasını meşrulaştırmak için İsrail hükümeti her gün yeni bir mazeret üretmektedir. Hamas ve Hizbullah sadece bir bahane. Netanyahu çetesine dur denilmezse yayılmacı politika sürecek. Daha fazla kan dökülmeden yularını elinizde tuttuğunuz bu zalimleri durdurun. İsrail'in harladığı ateş sadece bu coğrafyayı değil sizi de yakacak.

Adaletin reytinge kurban edilmesine göz yummamalıyız

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.