Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilekçeleri kabul edildi: Seçil Erzan ve Dilan Polat artık aynı koğuşta

Futbol dünyasından pek çok ismi yüksek kar vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla tutuklu bulunan eski banka müdürü Seçil Erzan ile kara para aklama soruşturmasında tutuklanan fenomen Dilan Polat, aynı koğuşta kalmak için dilekçe verdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2024 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2024 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
Dilekçeleri kabul edildi: Seçil Erzan ve Dilan Polat artık aynı koğuşta

Ünlü futbolcularında da içinde bulunduğuu 29 kişiyi 'yüksek kar getirili fon' vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla tutuklu bulunan eski bankacı Seçil Erzan ile kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, aynı koğuşta kalmak için dilekçe verdi.

CANDAN KARDEŞLERLE KALIYORDU

Erzan, sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşlerle aynı koğuşta kalıyordu. Nihal Candan’ın tahliyesinin ardından Bahar Candan’la tartıştığı iddia edilen Seçil Erzan, tek kişilik koğuşa alınmıştı.

Kara para aklama ve suç işlemek amacıyla örgüt kurma gibi suçlamalarla 5 Kasım 2023 tarihinde tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ise Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunuyor.

NTV'de yer alan habere göre Erzan ile Polat, cezaevi yönetimine dilekçe vererek aynı koğuşta kalmak istediklerini bildirdi.

Cezaevi yönetimi Polat ve Erzan’ın talebini olumlu şekilde yanıtlayarak iki ismi aynı koğuşa koydu.

DİLAN POLAT’IN RABİA ÇATAKLI KORKUSU

Tutukluluğu sürerken Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedaviye alınan Polat, annesini 116, anneannesini ise 6 parçaya ayıran Rabia Çataklı ile aynı koğuşa konulmuştu.

Çataklı ile aynı koğuşta kalması nedeniyle geceleri uyuyamadığını söyleyen Polat, cezaevi yönetimine dilekçe vererek kız kardeşi Sıla Doğu ile aynı koğuşa geçmişti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.