Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İletişim Başkanlığından İsrail'in Gazze'deki soykırımının 1. yılına ilişkin paylaşım

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, "İsrail'in attığı bombalarla yalnızca 42 bini aşkın Filistinliyi değil, insanlığın adalet inancını ve bir arada yaşama umutlarını da öldürdüğünü" belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 15:16
Kaynak: AA
İletişim Başkanlığından İsrail'in Gazze'deki soykırımının 1. yılına ilişkin paylaşım

Başkanlığın sosyal medya hesabından, İsrail'in Gazze'deki soykırımının 1. yılına ilişkin yapılan paylaşımda, İsrail'in tam bir yıldır tüm dünyanın gözü önünde masumları, çocukları ve kadınları katlettiği belirtildi.

"İsrail attığı bombalarla yalnızca 42 bini aşkın Filistinliyi değil, insanlığın adalet inancını ve bir arada yaşama umutlarını da öldürüyor." ifadesinin kullanıldığı paylaşımda, işgalci İsrail'in açık hava hapishanesine çevirdiği Gazze'de tutsak edilen 2 milyondan fazla Filistinlinin, uğradıkları zulme karşı uluslararası toplumun daha fazla ses çıkarmasını ve insanlığın bu soykırımı bitirmesini bekledikleri vurgulandı.

Paylaşımda, "Tüm dünya çığlıklara kulaklarını tıkayıp masumlara sırtını dönse de Türkiye zulmün karşısında vicdanın sesi olmaktan, yaraları sarmaktan ve adaletin tecelli etmesi için her türlü adımı atmaktan hiçbir zaman geri durmayacaktır." vurgusu yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı paylaşımında, İsrail'in Filistin topraklarındaki soykırımı ile Türkiye'nin buna karşı duruşunun anlatıldığı videoya da yer verdi.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.