Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"İmralı ziyaretine izin çıktı" iddiası

Öcalan'ın avukatları, 44 aydır haber alamadıkları Öcalan ile görüşmek için başsavcılık ve cezaevi müdürlüğüne de başvuruda bulunmuştu

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 22:50
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 22:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.herkesduysun.com/
"İmralı ziyaretine izin çıktı" iddiası

T24'ün haberine göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin grup toplantısında yaptığı Öcalan'a çağrısının ardından terör örgütü PKK’nin lideri Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere iznin verildiği iddia edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partisinin grup toplantısında terör örgütü PKK’nin lideri Abdullah Öcalan’a yönelik yaptığı çağrı gündeme oturdu. Kamuoyunda yeni bir çözüm sürecinin başladığı dair iddialar gündemde.

Bahçeli'nin çağrısının ardından gazeteci Hande Fırat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"İmralı ziyareti için başvuru yeğeni Ömer Öcalan tarafından uzunca bir süre önce yapılmıştı. Resmî bir açıklama şimdilik yok ama gelen bilgiler ziyarete izin verildiği yönünde. Yakın bir tarihte bekleniyor"

Gazeteci Sinan Burhan ise konuya yönelik paylaşımında “Dem Parti Milletvekili Ömer Öcalan terör örgütü başı Abdullah Öcalan ile görüşmek için izin istemişti. Görüşme olacak bilgisi var” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.