Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köfteci Yusuf'a gidip yemek yedi... O anları sosyal medyadan paylaştı

Köfteci Yusuf'un ürünlerinde domuz eti tespit edilmesiyle başlayan skandalın ardından bugün İyi Parti Muğla milletvekili Metin Ergun'dan dikkat çeken bir hamle geldi. Ergun, Köfteci Yusuf'a gidip yemek yedi ve o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2024 00:17
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2024 00:19
Kaynak: Haber Merkezi
Köfteci Yusuf'a gidip yemek yedi... O anları sosyal medyadan paylaştı

Türkiye günlerdir Köfteci Yusuf'taki domuz eti skandalını konuşuyor. Onlarca şubesi olan restoran zincirinin hem köftesinde hem dönerin domuz eti kullanıldığının tespit edilmesinin ardından İyi Partili Metin Ergun gidip tepkilerin odağındaki restoranda yemek yedi.

'DOSTLARIMIZLA KÖFTECİ YUSUF'DAYDIK' PAYLAŞIMI

Neredeyse hiçbir şubesine tek bir müşteri uğramayan Köfteci Yusuf'a giden İyi Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, o anları da sosyal medya hesabından paylaştı.

Konuya ilişkin Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş'ta yeni bir açıklama geldi. Yabancı bir firma olsalardı kendisine bu kadar kolay dokunulmayacağını öne süren Akkaş, "Siyasi ilişkilerim olsa da bu kadar kolay dokunamazlar diye düşünüyorum. Bir mafya bağlantımızın olması bize pozitif yansır mı? Bu şirket hiç buralara bulaşmadan bir yerlere geldi. Yusuf nasıl ucuz satıyor? Arkadaşlar biz ucuz satmıyoruz. Diğerleri pahalı satıyor. Hiç maddi kazanç sağlamayacağımız bir şeyi ürüne katmak, mantıklı mı sizce? Böyle bir şey yok, asla yok" dedi.

BAKANLIĞI SUÇLAMIŞTI

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından paylaşılan sakıncalı listede yer alan ve ürünlerinde domuz eti olduğu tespit edilen ünlü köfte zinciri, iddiaları yalanlayarak topu bakanlığa atmıştı. Denetimlerin devam ettiğini ve durumu aydınlatmaya çalıştıklarını belirten marka, numune alma işlemlerinde birçok teknik hata yapıldığını öne sürmüştü.

LİSTEYE DAHİL EDİLDİ

Bakanlık ise firmanın suçlamaları sonrası Köfteci Yusuf'tan alınan numunelerde domuz ettiği kullanıldığını tespit eden raporun ardından, firmayı 'Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar' listesine aldı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.