Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mansur Yavaş CHP birlikteliği çatırdıyor mu?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş 'istifa edecek' iddialarını yanıtladı. Hakkında çıkan iddiaları yalanlayan ABB Başkanı "Gerçeklerin yazılanlar ve anlatılanlarla yakından uzaktan bir ilgisi yok" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 13:12
Kaynak: AA
Mansur Yavaş CHP birlikteliği çatırdıyor mu?

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti​ Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu​ ile aynı organizasyonda bir araya gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı​ (ABB) Mansur Yavaş​, '2028'de aday olacak' ve 'CHP'den ayrılacak' iddialarına cevap verdi. 

Bazı medya organlarında çıkan "Mansur Yavaş CHP​'den ayrılıyor" haberleri üzerine ABB Başkanı Mansur Yavaş​'tan tepki geldi. 

Mansur Yavaş CHP'den istifa edeceği yönünde çıkan iddialara yanıt verdi! |  TGRT Haber

Hakkında çıkan iddiaları gazeteci Fevzi Çakır aracılığı ile yalanlayan Yavaş şunları söyledi: 

"Son dönemde kulis bilgisi adı altında sürekli mesnetsiz haber, köşe yazısı ve yorumlara konu olduğumuzu görüyorum. ‘Yavaş partisinden ayrılacak. Başka partiden aday olacak. Farklı siyasi partilerle görüşüyor’ şeklinde birçok asılsız iddianın konusu oluyorum."

ADAYLIK VAKTİĞİ GELDİĞİNDE KONUŞULUR

"Fakat, gerçeklerin oralarda yazanlar ve anlatılanlarla yakından uzaktan bir ilgisi yok. Adaylık konusu başta olmak üzere şu an tartışılan tüm konular zamanı geldiğinde oturulur konuşulur. Ancak; bu asılsız iddiaların aynı şahıslar tarafından kulis bilgisi adı altında sürekli gündeme getirilmesinde artık kötü niyet arıyorum. Kirli siyasete alet olmayacağım."

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.