Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Narin cinayetinde tüm şüpheler aileye çevrildi!

Diyarbakır’ın Bağlar İlçesine bağlı Tavşantepe Köyünde 21 Ağustos günü arkadaşlarıyla kuran kursundan çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedenine ulaşıldı. Küçük kızın cansız bedeni son 3 günde aramaların yoğunlaştığı dere yatağında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 16:09
Kaynak: AA
Narin cinayetinde tüm şüpheler aileye çevrildi!

 Gazeteci Emrullah Erdinç, "Tüm şüpheler aileye çevrildi. Amcanın daha önce şüpheli ifadeler vardı. Arabada da DNA örneklerinin olması üzerine öncelikli şüpheli konumunda olan amca var. Amca mı öldürdü, cinayeti mi biliyordu bunların bütün hepsi soruşturmayla ortaya çıkacaktır. Cinayetin içerisinde ailenin fertlerinden biri çıkabilir. Birkaç saat sonra yeni gözaltılar gelebilir" dedi.

Diyarbakır’da 21 Ağustos’tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, köye 2 kilometre uzaklıktaki dere yatağında çuval içinde bulundu. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu “Narin’ in cansız bedeni dere kenarında çuval içerisinde bu sabah 08.45 sıralarında bulunmuştur. Narin’ in öldürüldükten sonra bir çuvalın içine konup dere kenarına getirildiği, çuvalla birlikte suyun içerisine yerleştirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla kapatılarak doğal bir görüntü verilmeye çalışıldığı anlaşılmıştır” açıklamasını yaptı.

Sözcü Tv yayınına bağlanan gazeteci Emrullah Erdinç, “Dere yatağında çuval içinde Narin’in cesedi bulunuyor. Sabah saatlerinde bir bilgi geliyor. Gelen bilgi üzerine jandarma timleri apar topar ihbarın yapıldığı alana gidiyorlar. Arama çerçevesinde Narin’in cesedinin gömüldüğünü düşünmüyorlardı o yüzden dere yataklarına yoğunlaşmışlardı. Bugünkü ihbar arama çalışmalarını sonlandırdı. Narin’e ait olduğu belirtilen bir kırmızı terlik vardı, daha sonra terliğin Narin’e ait olmadığı söyleniyordu. Narin’in cesedinin bulunduğu dere yatağında kırmızı terliğinin bulunmuş olduğu yer. Daha önce orada aranmıştı.” diye konuştu.

Erdinç şu ifadeleri kullandı:

“Tüm şüpheler aileye çevrildi. Amcanın daha önce şüpheli ifadeler vardı. Arabada da DNA örneklerinin olması üzerine öncelikli şüpheli konumunda olan amca var. Amca mı öldürdü, cinayeti mi biliyordu bunların bütün hepsi soruşturmayla ortaya çıkacaktır. İlk şüpheliler arasında amca var büyük ihtimalle.

‘CİNAYETİN İÇERİSİNDE AİLENİN FERTLERİNDEN BİRİ ÇIKABİLİR’

Narin’in cesedi daha sonra oraya atılmış olabilir. Köyde çok güçlü bir aileden bahsediyoruz. Ailenin konuşmaması gibi durum var. Bazı arama çalışmalarına bile katılmayan bir aile var. Narin’in babası da dahil olmak üzere cuma günü tutuklu amcayı ziyaret eden bir aileden bahsediyoruz. Tek sanığı ziyarete gitmişler. Cinayetin içerisinde ailenin fertlerinden biri çıkabilir. Birkaç saat sonra yeni gözaltılar gelebilir.”

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.